Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
16-01-2012  

Jan Scholten Team naar Twentepoort West

 

ALMELO – Het lijkt er dan toch van te komen. Het Jan Scholten Team verplaatst het garagebedrijf en showroom naar het pand Elferink Gifts op Twentepoort West. De huidige locatie van de specialist in o.a. Mazda sportauto’s aan de Burg. Raveslootsingel is verkocht aan projectontwikkelaar Esprit meldt nu ook TC Tubantia. Esprit is een projectontwikkelaar die vaak voor andere opdrachtgevers werkt en een plan van A tot Z uitwerkt en realiseert.
Al langer bestaan er geruchten en verhalen dat voor het huidige pand van ’t Jan Scholten Team belangstelling bestaat om er een AH-super te vestigen. Of dat het geval zal zijn wordt nog niet bevestigd maar wel dat er een plooitje glad gestreken moet worden t.a.v. de verkeersontsluiting.

<< Naschrift redactie: Dat kan dus niet veel zijn, want de ontsluiting van JST is tig keren beter dan van de naastgelegen Aldi. Op VPRO TV vanavond op Nederland 2 om 20.25 uur de eerste uitzending van 'De Slag om Nederland' een serie van uitzendingen waarin allerlei geschillen qua bestemmingsplannen aan de orde komen. Het beeld; 'Grote Jongens winnen het van gemeenten en gemeenten winnen het van burgers en kleine ondernemers'. Waar kennen we dat toch van?

Archief
Terug naar vorige pagina