Actueel uit Stad & Ambt


Benefiet voor A.L.S. levert 160.000 euro op

Vorige pagina
Ga naar pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5
Volgende pagina

‘Een shirt van FC Twente-speler Chadli. Die van Overtoom begon met 300. Nu openen we met 5 euro ‘Vertel het niet aan Joop´, grinnikte Smit. ‘Zes euro, zeven euro, wat zeg je zeveneneenhalf, oh oh als Joop (Munsterman) dit hoort. Vooruit, we doen er een VIP-ontvangst bij. Wat? Nee, niet bij FC Twente, ben je gek. Bij Heracles natuurlijk! Mag ik honderd? 120, 120, 120, 140 aan die kant in het donker. Wie is dat? Die durft! Kom op mensen we maken het serieus. Een VIP ontvangst voor 4 personen inclusief een diner en dan bij de wedstrijd Heracles Almelo tegen FC Twente. Maar dan beginnen we overnieuw bij 500.´ Smit kreeg het wel zover dat de shirts van Overtoom en Chadli hetzelfde opbrachten.
Een bezoek aan de GP van België met overnachting in het luxe Limburgse Chateau Gerlach, een gesponsorde RedBull aanbieding van Esso H.R. Holstlaan, die ook duizenden euro´s opbracht.


De 'Pitspoes' hoorde er niet bij!


Bij de bieding op het bezoek aan Mark Rutte in het Torentje liep de spanning bij Freek behoorlijk op.


Uiteindelijk kon bemiddelaar Henk Bolk de trip overhandigen aan Jan Torny die er 36.000 euro voor neertelde.


Ewald Huzink overhandigde een cheque van zijn ernstig zieke broer Richard. Freek en Richard hebben een speciale band.
Richard Huzink moest door zijn ziekte wel de Dakar Rally 2013 laten schieten.


Jan is er toch wel heel blij mee en gaat dus twee keer naar Den Haag op visite bij zowel minister-president Rutte als staatssecretaris Fred Teeven. En nog een diner voor 4 personen bij burgemeester Jon Hermans thuis.


Jan Knol had nog een cheque achter de hand voor het geval dat de opbrengst wat tegen zou vallen. Dat was dus niet zo, maar de cheque kan desondanks worden geïnd.


Joop van Keulen maakte het bedrag van de veiling rond op 125.000
Hij moest er wel een mop voor vertellen, maar die schudt hij gewoon uit de mouw!
Royal ten Cate zag 100 m2 kunstgras voor in de tuin voor een flink bedrag van eigenaar wisselen en deed als extra gift er nog eens 5.000 euro bovenop en daarmee stond de teller van de veiling op 130.000


Er waren nog wat verrassingen voor Freek...


De Wierdense Master Wim Maulany himself geeft les in o.a. Tai-chi chuan, Yi-methode, zachte- en harde Qi-gong, Lach sessie, Kungfu, Wushu, Shiatsu-, Dorn-therapie en Cuppen.

Vorige pagina
Ga naar pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5
Volgende pagina

Nieuwsbericht | Fotopagina | Diavoorstelling

Terug naar vorige pagina