Sportberichten


Plaatsing  
 
30-06-2011  

G. Schröder en GJ Bruggink op Almelose Ruiterdagen


Gerco Schröder (links) kwam vandaag al even kijken hoe zijn broers Ben en Wim en de eveneens voor BWG Stables rijdende Tom Brinkman het er van af brachten. Gerco komt vrijdag eveneens aan de start.
 

Internationaal tintje
Naast de voornoemde toppers kent het deelnemersveld in Almelo een rij ijzersterke namen zoals Oud- Europees Young Riders kampioen Wesley Heijdens, de gebroeders Gerco, Ben en Wim Schröder, ex- derby winnaars Wesley Mulder en Tom Brinkman, Rob Schipper, Annet Willems, Robert Vos, Anna-Liza Makkinga, Remco Been, Harrie Wiering en vele anderen.
De Almelose Ruiterdagen krijgen ook steeds meer een internationaal tintje. Uit de bekende Britse paardensportfamilie Whitaker komt de voor stal De Havikerwaard uitkomende Thomas Whitaker aan de start, voor stal Eurocommerce start de Belgische amazone Annelies Vorsselmans. Ook vindt je op de startlijsten de Zweedse amazones Emma Lilljefors en Janet Holmberg en de Duitse Pia Luise Aufrecht. Uit Saudi Arabië, Mohammed al Rshedy en Meshary al Qattam. Zij lopen stage bij stal Amsink in Bruchterveld.

De Almelose Ruiterdagen zijn al een week bezig. In Almelo wordt vandaag in de klasse L en M gesprongen, morgen en zaterdag in de klassen M, Z en ZZ. Zaterdagavond om 20.00u is de Grote Prijs van Almelo en wordt zonodig het kunstlicht ontstoken. Zondagmiddag is de zware derby over een parcours van ruim een kilometer met 27 sprongen het slotnummer. De Almelose Ruiterdagen zijn vrij toegankelijk.

Archief
Terug naar vorige pagina