01-04-2018

Heracles Almelo - Sc Heerenveen live

IN ALMELO SCHIJNT IN BLESSURETIJD DE AANSLUITTREFFER VAN INVALLER BRAHIM DARRI TE LAAT TE KOMEN VOOR DE HERACLIEDEN. IN GRONINGEN ZET KLAAS-JAN HUNTELAAR DE AJAXIEDEN OP EEN 1-2 VOORSPRONG. NA VEEL THEATER, EEN VERGEEFSE BRANCARD EN BELOONT MET EEN GELE KAART VERLAAT GHOCHANNEJHAD HET VELD IN ALMELO VOOR ZIJN VERVANGER HENK VEERMAN BRAHIM DARRI KOMT IN ALMELO IN HET VELD VOOR SPITS VERMEIJ. DAVE BULTHUIS VERVANGT BIJ HEERENVEEN KIK PIERIE. IN ALMELO VERZUIMT HERACLES TOT TWEE KEER TOE DE AANSLUITTREFFER. In Groningen makt Justin Kluivert de gelijkmaker voor Ajax. Gladon schiet vrij voor doel over en verzuimt de aansluittreffer. Michael Vlap vervangt bij Heerenveen Martin Odegaard. De Zwolse Anna van der Breggen schrijft na een solo de Ronde van Vlaanderen op haar naam. Na drie minuten wordt de aansluittreffer van Gladon afgekeurd wegens buitenspel. Heracles start de twee helft met Paul Gladon voor Sebastián Jakubiak en Lerin Duarte voor Roland Baas. Heerenveen krijgt penalty. Zeneli straft af 0-2 Morten Thorsby zet Heerenveen op voorsprong in Almelo door simpel in te tikken na een corner. Na de hervatting strandt Heracles door goe ingrijpen van Hansen. In Almelo stoomt Drost mee op naar voren, legt af op Monteiro die na twee kapbeweigingen nipt over het doel van Martin Hansen knalt. In Groningen staat het 1-0 door een doelpunt van Tom van Weert tegen het bezoekende Ajax 14.30 UUR: IN ALMELO FLUIT SCHEIDSRECHTER ED JANSEN AF FC TWENTE IS IN DE VENLOSE KOEL BLIJVEN STEKEN OP 0-0 EN BLIJFT HEKKENSLUITER. ALMELO - Een klein halfuurtje en in het Polman stadion begint de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Sc Heerenveen. De inzet plek 8 op de eindranglijst voor nacompetitie om `Europees voetbal. COMMENTAREN: HERACLES - HEERENVEEN Jürgen Streppel: Blij met de overwinning en de punten. Middenveld overwicht maar stilstaande momente nodig voor de goals. Tweede helft kwam t spel op slot te gooien. De tegentreffer kwam gelukkig laat. John Stegeman :we hebben het vandaag matig gedaan. Zo ken ik mijn team niet. Wel moeite met middenveld van Heerenveen daar hadden we moeite mee. Maar ook slecht aan de bal. Wat kleine mogelijkheden in de eerste helft ondanks dat we er wel goed op getraint hebben. Barcahten ons zelf in de problemen en vandaar de doelpunten tegen. In. De tweede helft getracht de wedstrijd te kantelen. Paar keer verzuimd te scoren en mede daardoor komt de aansluittreffer veel te laat.