13-06-2017

Armenteros zet zich in etalage tegen Noorwegen

OSLO – Samuel Armenteros heeft zich bij zijn debuut in het nationale elftal van Zweden nadrukkelijk in de kijker gespeeld. In de 68e minuut verving hij John Guidetti bij een 1-0 stand voor de Noren. Tien minuten later kopte de Heraclied een corner binnen en bepaalde daarmee de eindstand in het Ulleval stadion te Oslo op 1-1.
Een gouden wissel van de Zweedse bondscoach die Armenteros pas vrijdag opriep nadat hij Marcus Berg, Andreas Granqvist, Mikael Lustig en Robin Olsen vrijaf had gegeven. Armenteros eindigde dit seizoen als derde op de Nederlandse topscorerslijst met 19 doelpunten. Heracles Almelo lichtte de optie in zijn contract en verbond de Cubaanse Zweed tot de zomer van 2018 aan de club.
<< Het debuut was reden voor de Almelose club om Armenteros via Twitter tweetalig te feliciteren.