Sportberichten


Plaatsing  
 
20-05-2017  

Heracles organiseert groot FIFA E-toernooi

 

ALMELO - Op het veld van het Polman Stadion organiseert Heracles Almelo op zaterdag 3 juni een groots FIFA E-event onder de naam The Ultimate. Zo is professioneel Heracles-E-speler Bryan Hessing van de party. De nummer 8 van de wereld word o.a. vergezeld door de E-spelers Quinten van der Most (Feyenoord), Absalom Warkor (FC Groningen), Jamie van den Boogaard (FC Twente) en Stefan Vellinga (PEC Zwolle) maar er worden nog veel meer toppers verwacht waar u het ongeacht leeftijd en niveau tegen kunt opnemen. De beste jeugdige spelers maken kans op een plek in de officiële E-sport Jeugdopleiding van Heracles Almelo. De winnaar maakt met Heracles E-speler Bryan Hessing een ‘roadtrip’ naar het eerstvolgende grote internationale proftoernooi maar er zijn ook tal van andere ‘vette’ prijzen te winnen.

Deelnemen
Er word rekening gehouden met zo’n 250 deelnemers waarvoor Playstation 4 en Xbox speelconsoles en beeldschermen worden geplaats op het kunstgras in het stadion. Vlugge opgave is dus van belang. Vul hiervoor het inschrijfformulier in.

Spelregels
Voor de spelregels kun je hier een kijkje nemen.

Voorbereiding
Bereidt je als deelnemer voor op veel belangstelling. Houdt je zenuwen in bedwang ‘and become a big player’. De start van The Ultimate op zaterdag 3 juni is om 10.00 uur. Support is welkom.

Adres en parkeren
Polman Stadion
Stadionlaan 1
7606 JZ Almelo

Openbaar vervoer
Kom je met het OV? Dat is geen probleem, want Almelo heeft een treinstation! Vanaf station Almelo pak je stadsbus 21 of 22 richting ‘Ziekenhuis via Windmolenbroek’. Je stapt uit bij bushalte ‘Nieuw Witvoet’ of halte ‘Stadion’. Nog vier minuten lopen en je bent er.

 

Archief
Terug naar vorige pagina