Sportberichten


Plaatsing  
 
08-09-2016  

Heracles moet achterstand op Excelsior inlopen

 

ALMELO – Heracles Almelo moet het zaterdag in Rotterdam opnemen tegen Excelsior. Het wordt de achtste onderlinge ontmoeting in de eredivisie waarbij de Rotterdammers in de eerdere zeven duels al vier keer de Heraclieden aftroefden met een overwinning. Heracles kwam slechts twee keer tot winst en een keer werd gelijk gespeeld.  Kortom 13 tegen 7 punten in het nadeel van de Almeloërs en dus wat in te lopen.                 
Vorig seizoen pakten de Heraclieden  in Rotterdam de overwinning  met 3-1 en thuis bleef men steken op 0-0. Die positieve trend moet zaterdag op Woudenstein een gevolg krijgen maar moet rekenen op tegenstand. De Rotterdammers staan één puntje voor in de huidige competitiestand.  
De supporters van Excelsior kennen zo hun eigen voorbereiding voor de match tegen Heracles Almelo.  In het supportershome staat kippenbout met aardappelkroketjes en salade  op het menu. Van elk verkocht menu gaat één euro naar de uit 1902 stammende club die in moeilijke financiële tijden mede overleefde door het ophalen van oud papier. 
Heracles Almelo is een jaartje jonger en heeft de clubkas tegenwoordig aardig gevuld door o.a. verkoop van Bel Hassani, Weghorst en  Gladon. Daar staat tegenover de transfervrije terugkeer van Duarte en Armenteros die opnieuw bij de Almeloërs aan de bak mogen om hun carrière te redden. Of beiden al wedstrijdfit zijn lijkt nog wat vroeg. Er zal dus gestreden moeten worden om te winnen!

Archief
Terug naar vorige pagina