Sportberichten


Plaatsing  
 
12-02-2015  

Tannane ontspoort weer, Telgenkamp gepasseerd

 

ALMELO – Trainer John Stegeman kondigde het na het dramatische verlies tegen Willem II al aan; ‘Misschien dat het tijd wordt om in te grijpen’.
Nu is het dan zo ver bij Heracles Almelo. Oussama Tannane heeft het helemaal aan zichzelf te danken. Hij was de laatste twee wedstrijden al uit de selectie gezet samen met Bel Hassani. Het temperament speelt beiden parten en dinsdag werden beiden weer opgenomen in de selectie. Voor Tannane duurde dat niet lang omdat hij opnieuw ontspoorde. Voor de club is nu de maat vol. Tannane heeft al een slechte reputatie wat temperament betreft en hield het eveneens niet lang vol bij Ajax, Fc Utrecht, PSV en Heerenveen. Heracles gaf hem opnieuw een kans maar hij blijkt een ‘splijtzwam’ in de selectie te zijn. Volgens trainer Stegeman moet Tannane nu eerst zijn emoties leren beheersen voordat hij weer aan de bak komt. De club is evenwel genegen hem daarbij te helpen als hij tenminste inzet toont.

Het vizier van trainer Stegeman richt zich nu volledig op directe handhaving in de eredivisie. De eerstvolgende wedstrijd is tegen Feijenoord. De Rotterdammers hebben een ijzersterke verdediging terwijl Heracles de meest gepasseerde verdediging heeft. Dat lag zeker niet altijd aan doelman Dennis Telgenkamp volgens Stegeman, maar hij ‘offert’ hen wel ten faveure van de meer ervaren Bram Castro die deze competitie nog nauwelijks aan voetballen toekwam door opeenvolgende blessures. Castro moet dus rust brengen in de verdedigingslinie.
Voor jongeling Telgenkamp een bittere pil na het eerdere kampioensresultaat bij Cambuur Leeuwarden.

Archief
Terug naar vorige pagina