Sportberichten


Plaatsing  
 
29-08-2013  

Amerikaanse dames Eurosped op Hollandse toer

 

ALMELO - Kate Morrell, Katie Post en Kyndra Abron, de drie Amerikaanse speelsters van volleybal eredivisionist Eurosped TVT, zijn sinds half augustus in Almelo. De eerste trainingen in de IISPA zitten er inmiddels op en in september begint Eurosped TVT aan de eerste oefenwedstrijden. Naast het trainen in een andere hal en land ontdekken de Amerikaande dames Almelo en de Hollandse gewoontes. Op een fiets van Profile Smit kunt u ze in Almelo aantreffen, want het oer- Hollandse vervoersmiddel wordt door de dames gebruikt van en naar de IISPA en om de stad te verkennen. Even wennen was de reactie, maar wel net zo gezond.

Eurosped TVT heeft met de komst van de Amerikaanse speelsters de selectie rond zodat trainer Jan Berendsen volop aan de voorbereiding van de competitie kan beginnen.
Tot verrassing van Eurosped TVT meldde zich vorige week ook de naar Weert vertrokken Jeanine Stoeten weer bij de Almelose club. In Weert bleek het uiteindelijke contract sterk minder te zijn dan was voorgeschoteld, zodat zij alsnog afzag van de overgang. Eurosped TVT zit nu feitelijk met een overschot aan speelsters maar dat neemt de club en de selectie voor lief omdat Stoeten toch een der dragende speelsters was van het succesvolle vorige seizoen.
De eerste wedstrijd in de voorbereiding speelt Eurosped TVT in Oostende tegen Hermes Volley Oostende op 31 augustus a.s.

Klik
hier voor de selectie.

Archief
Terug naar vorige pagina