Shownieuws


Plaatsing  
 
02-10-2011  

Lekker eten in Eetcafé Lunchroom The Corner

 

ALMELO – Sinds een jaar zwaait de familie Geerdink de pollepel in eetcafé en lunchroom The Corner aan de Windmolenbroeksweg (winkelcentrum van Gogh) en op het zonnige terras of binnen is het genieten van bijvoorbeeld koffie met gebak, een lekker softijsje of vers afgebakken broodjes met ruime keuze in beleg terwijl u via het internet-point nog even wat werkzaamheden verricht of gewoon nog even een van de kranten leest.
Nu zegt de term eetcafé misschien iets over lage prijzen, maar gelet op de menukaart is het aanbod boven verwachting. De kaart biedt een ruime variatie aan warme gerechten, alles vers bereid in eigen (open) keuken, van een gehaktbal of stevige 300 grams wienerschnitzel tot een perfect gebakken zalmfilet met romige mosterd-honingsaus. Bovendien ook regelmatig seizoensgebonden gerechten, zo staan vanaf volgende week 6 weken lang wildgerechten zoals eendenborstfilet en wildsteak op het menu. Vanaf half oktober komen ook de pannenkoekenliefhebbers aan bod, dan start The Corner met een uitgebreide pannenkoekenkaart, verteld Marc Geerdink enthousiast.
Naast de gebruikelijke horeca-activiteiten in een eetcafe/lunchroom doet Geerdink meer. Tweewekelijks is er een gezellige karaoke-avond waar jong en oud haar zangtalenten kan tonen. The Corner zorgt daarbij voor een gratis lekker hapje.
Toch maar ons advies om bij The Corner eens binnen te lopen om het zelf uit te proberen. Dat kan alle dagen m.u.v. dinsdag want dan geniet de familie Geerdink van een welverdiende rust!
Bezorgen aan huis of bedrijf kan eveneens via de bestellijn: Tel. 0546-753547   

Fotoreportage (4 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina