Shownieuws


Plaatsing  
 
01-10-2011  

Grolsch voert boventoon bij Heracles-Graafschap


Nico-Jan Hoogma, Grolsch-directeur Rob Snel en Jan Smit bij het ondertekenen van het 3-jarig contract.
 

ALMELO – Rondom de wedstrijd Heracles tegen De Graafschap ging het mede om sponsoren. ‘Pimmetje’ Polman was er natuurlijk ook, want de Enschedeër heeft zijn hart verpand aan de Heraclieden. Trots staat de naam nog steeds op het stadion en volgens contract moet dat ook zo blijven in het nieuwe stadion tot in ieder geval 2019.
Dat nu schijnt een probleem te zijn want voorzitter Jan Smit zegt vijf kandidaten te hebben die meer willen betalen. Vijfduizend sjaaltjes liet Polmam maken in de kleuren van zijn vastgoedbedrijf om zijn contract nog maar eens te onderstrepen. Alleen die blijven in de doos volgens Smit want er zit veel te veel rood in!
Smit zegt dat het nieuwe stadion in een nieuwe NV wordt ondergebracht waardoor het contract voor het oude stadion ‘waardeloos’ wordt.
Maar eens kijken hoe dat afloopt, want de Enschedeër Polman was er ook al in moeilijke tijden om de club te steunen.
Aan de afkomst uit Enschede kan het eveneens niet liggen, want Jan Smit sloot vanmiddag wel een nieuw 3-jarig contract met de Koninklijke Grolsch. Symbolisch ook sterk, want Grolsch heeft natuurlijk een grote historie in Groenlo en De Graafschap komt evenzo uit de Achterhoek.
En gewonnen werd er ook weer eens na vier gelijke spelen op rij. Er werd dus flink gegrolscht!
In de businessruimte tevens een gezelschap van TC Tubantia. Zo’n 25 correspondenten en journalisten van de sportredactie maakten een uitstapje. Normaal zijn zij verantwoordelijk voor alle sportberichten en de regionale sportberichten in Twente en de Achterhoek.

Fotoreportage: ‘Paparazzo’ Freek

Fotoreportage (14 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina