Shownieuws


Plaatsing  
 
05-07-2011  

Miss Profronde Almelo op TV

 

AMSTERDAM - Op het sfeervolle Westergasterrein in Amsterdam vinden iedere avond de opnamen plaats van RTL7 Tour du Jour. Presentator Wilfred Genee ontvangt samen met sidekicks en Tour-veteranen Gert Jakobs en Danny Nelissen uiteenlopende gasten om de laatste etappe te bespreken.
Vanuit heel Nederland komt elke dag een andere Rondemiss haar eigen koers promoten.
Donderdag 7 juli wordt Wilfred Genee geassisteerd door Miss Profronde Almelo, Estrella Brand in het nieuw gestoken door La Suite.
De uitzending is donderdag a.s. om 20.30 uur op RTL 7.

Estrella Brand uit Bentelo treedt dit jaar in de voetsporen van de korbalinternational Kim Cocu als Rondemiss van de Profronde Almelo. De dan 17-jarige VWO leerlinge eindigde onlangs op de derde plaats bij de Miss Overijssel verkiezingen. Ze krijgt als Rondemiss veel representatieve taken en maakt op de dag van het wielercriterium haar opwachting op tal van locaties.

De donkerharige schoonheid uit Bentelo práát niet over wielrennen, ze doet het. Ze fietst dagelijks naar school, maar pakt daarnaast zeker twee keer per week de racefiets voor een tocht van zeker vijftig kilometer, al dan niet met haar vader die jaren geleden getalenteerd renner was. Ze vindt het fietsen heerlijk, en kan zich alles voorstellen bij de passie en inzet van de profrenners. ´De snelheid geeft een kick en een gevoel van vrijheid.´

Het verzoek om op te treden als Rondemiss bij het grote Almelose criterium is één van de opdrachten die Estrella over hield aan de miss verkiezing. Ze geniet er van met volle teugen. ´Ik ben wel iemand die snel zegt: ´Dat wil ik wel…daarna denk ik pas: zou ik het wel kunnen?´

Estrella Brand zal op de dag van de Profronde de gasten ontvangen, maakt haar opwachting in het Theaterhotel bij de afsluiting van tc Tubantia´s lezerstour, is present bij het voorstellen van de renners, maakt een tocht in de cabrio over het parcours en is de hele avond vervolgens in de VIP tent tot het moment dat de winnaar gehuldigd wordt. Ook die taak neemt ze voor haar rekening.

Een interview met Estrella Brand verschijnt in augustus in het glossy magazine van de Profronde Almelo dat huis aan huis wordt verspreid.

Archief
Terug naar vorige pagina