Shownieuws


Plaatsing  
 
12-05-2011  

Volendamse songfestivaldroom in duigen

 

DUSSELDORF (D) – Een heuse Rijncruiser, tal van jamsessions met collega-artiesten aan boord om de toeschouwers op de kade te vermaken, kortom een groots dagenlang charmeoffensief voorafgaand aan het optreden tijdens de 2e voorronde avond voor het Europees Songfestival zaterdagavond a.s. heeft de Volendamse 3J’s niet de felbegeerde finaleplaats opgeleverd en voor de 7e keer op rij mag Nederland zaterdagavond toekijken naar landen als Estland, Roemenië, Moldavië, Ierland, Bosnië-Herzegovina, Denemarken, Oostenrijk, Oekraïne, Slovenië, Zweden, Servië, Litouwen, Griekenland, Azerbeidzjan, Georgië, Zwitserland, Hongarije, Finland, Rusland en IJsland, die zich wel wisten te plaatsen.
Frankrijk, Groot-Brittannië, Spanje, Italië en Duitsland hadden zich financieel al ‘ingekocht’ en hoefden niet aan de voorronden deel te nemen.
Voor de 3J’s dus een bittere pil. ‘We hebben ons voor honderd procent gegeven. Jan heeft zijn reet uit zijn lijf gezongen. Maar het mocht niet zo zijn’, liet gitarist Jaap Kwakman na afloop teleurgesteld weten.
Ook supporter Jan Smit was teleurgesteld. ‘Het heeft niet zo mogen zijn. lag echt niet aan de jongens. Fantastische, goede act, zuiver gezongen. Als het dan niet lukt, houdt het gewoon op. Wat een deceptie zeg. Heel erg jammer. Wel rekening mee gehouden, maar niet op gerekend.’

Archief
Terug naar vorige pagina