Shownieuws


Plaatsing  
 
27-02-2011  

Jolijt na monsterzege tegen Vitesse


Jan Smit en Gert-Jan Verbeek zingen het clublied en Kick van der Vall begint het ook al te leren. Hij is tegenwoordig meer in het Polmanstadion te spotten dan in de Grolsch Veste.
 

ALMELO – Dat de stemming in het Polmanstadion er goed in zat tijdens de wedstrijd tegen Vitesse spreekt voor zich. Wie had dat van tevoren bedacht, zelfs voorzitter Jan Smit niet en ook Gert-Jan Verbeek niet die even naar Almelo kwam vanuit zijn Friese boerderijstulpje om te bezien hoe zijn oud-pupillen de mannen van Ferrer met 6-1 huiswaarts stuurden. Assistent-trainer Stanley Menzo kwam nog wel met een brede grijns binnen maar dat was na de wedstrijd wel anders. Nee, na de wedstrijd had alles wat Heracles heet een brede grijns en wordt al voorzichtig naar het linker rijtje gekeken.

Ook een brede grijns had Gerrit Leushuis, de Almelose Dries Roelvink, maar dan al de hele dag. Hij is zo’n fanatiek Heraclesfan dat hij al eens een stadionverbod kreeg opgelegd door een al te drieste fanactie, maar dat verbod werd al snel in der minne geschikt. RTL 7 was zaterdag de hele dag al met een camerateam in touw om 'Almelose Dries' op beeld vast te leggen voor het TV-progamma ‘Voetbalfans’. Voor zijn huis werd op de oprit het Heracles-logo ‘gestraat’ en zanger collega Harrie Tienstra kwam ook nog even langs. 's Avonds werd 'Almelose Dries' door het camerateam gevolgd in het Polmanstadion en werden de opnames met een vuurwerkshow beëindigd.

Te zien is het progamma op RTL7 elke maandag tussen 22.00 uur en 22.30 uur. Binnenkort dus ook met de Almelose Dries.

< Fotoreportage: 'Paparazzo' Freek

Fotoreportage (17 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina