Shownieuws


Plaatsing  
 
04-11-2010  

Nieuw onderkomen AutoHaarhuis Geesteren

 

De garage van AutoHaarhuis heeft tevens een heuse metamorfose ondergaan. Met de compleet nieuwe glazen pui heeft het een open karakter gekregen waarmee het voor de klant toegankelijker wordt en zo een kijkje in de "open keuken" krijgt. Met de modernste apparatuur kan men een snelle en - nog belangrijker de juiste diagnose stellen. Door de juiste mensen op de juiste plek en een efficiënt ingerichte werkplaats met professioneel gereedschap kan AutoHaarhuis zijn klanten tegen betaalbare tarieven mobiel houden.

Het autobedrijf dat in 1960 werd opgericht door Gerrit Haarhuis, viert dit jaar tevens het 50 jarig bestaan. Daar waar men vroeger 1 monteur in dienst had, heeft AutoHaarhuis tegenwoordig zo'n 16 medewerkers in dienst. Ze is dan ook uitgegroeid tot een full service autobedrijf met klanten ver buiten de Geesterense grenzen. Landelijke bekendheid geniet hij middels zijn internetsite die dagelijks door velen worden bezocht.

Wie binnenkort de nieuwe showroom binnenwandelt, zal versteld staan van het nieuwe onderkomen met haar kantoorruimtes en verkoopunits waar in alle rust allerlei autozaken kunnen worden besproken. AutoHaarhuis is klaar voor de toekomst en helpt u graag op weg ...

Archief
Terug naar vorige pagina