Shownieuws


Plaatsing  
 
01-11-2010  

Voor en na de wedstrijd tegen Ajax

 

ALMELO – Het Polmanstadion zat tot de nok vol bij de wedstrijd van onze favorieten tegen Ajax en iedereen heeft genoten van een prachtige pot voetbal waarbij de punten helaas voor de Heraclieden richting Amsterdam gingen.
Scheidsrechter Ruud Bossen en zijn assistenten waren al vroeg aanwezig en ook Ajax was vrijdag al afgereisd naar Twente omdat trainer Jol de wedstrijd tegen Heracles extra serieus nam. ‘Dat is toch een goed ploegje’, zei hij later voor de camera van NOS Studio Sport.
Een bus met Engelse ‘Wilders-aanhangers’ die in Amsterdam zouden demonstreren, bereikte Almelo niet omdat ze onderweg terug werden gezonden.
Voor het eerst in het 107 jarig bestaan van Heracles kwam zelfs de grafelijke familie op uitnodiging van het gemeentebestuur de wedstrijd bijwonen en s’middags werd in het stadion al een test met doelcamera’s uitgevoerd door de TV-makers van Endemol en Eredivisie Live tijdens een onderlinge wedstrijd van oud- profs. Die wedstrijd werd georganiseerd als meeting voor verzekeraars waarbij het Britse Lloyds betrokken was.
De nieuwsprimeur van de TV-camera's in de doelpalen was voor het Almelo's Weekblad, dat ook twee foto's beschikbaar stelde voor de nieuwsmelding van Jack van Gelder zondagavond tijdens de TV-uitzending van het programma Studio Voetbal.
In ieder geval veel vrolijke gezichten ook onder de Wierdense hoek van het supporterslegioen, want SVZW doet het de laatste tijd uitstekend.

< ‘Paparazzo’ Freek was uiteraard weer ter plekke.

Fotoreportage (49 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina