Shownieuws


Plaatsing  
 
09-10-2010  

Opening Breugel Art Supplies

 

ALMELO – Zaterdag openden Margo en Bert-Jan Meijer hun nieuwe winkel in kunstschilderartikelen Breugel Art Supplies aan de Bornesestraat 30 pal tegenover het kleine winkeltje dat toen nog Artistique heette en dat ze samen vijftien jaar geleden waren begonnen.
Breugel Art Supplies heeft alles in huis wat de kunstenaar maar wenst en dankzij de groei van de verkoop via internet kon nu de overstap worden gemaakt naar een supermooie winkel waarin alle artikelen een plaats konden vinden en ook nog eens de uitstraling van een echt atelier moest hebben.
Vier maanden werd er keihard gewerkt aan de inrichting waarin alle artikelen als schildersdoek, aquarelpapier, penselen, schildersezels en de vele verfsoorten als acryl, olieverf en aquarel overzichtelijk zijn uitgestald en van de nodige uitleg kan worden voorzien.
Ter ere van de opening was ook de bekende auteur van boeken over het schilderen met acryl Jean Paul van Boxtel aanwezig, om te vertellen over zijn werk, waren er diverse openingsaanbiedingen en kon men zich laten portretteren.

Meer info over Breugel Art Supplies klik hier.

< Fotoreportage: Jan Bril

Fotoreportage (24 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina