Shownieuws


Plaatsing  
 
12-07-2010  

Prominenten te gast bij slot CSI Twente

 

Prominenten te gast bij het CSI Twente
GEESTEREN - Het CSI Twente is jaarlijks een hele happening, waar tijdens het VIP- onthaal alle lobbyregisters worden opengetrokken. Deze keer stond de lobby voor de Olympische Spelen in 2028 centraal waarbij de ex- burgemeester van Rotterdam Ivo Opstelten een centrale rol vervuld. Hij was te gast bij het CSI Twente om de Twentse kandidatuur voor de hippische sport aan te horen en het ‘rapport’ dat daartoe een aanzet moet geven in ontvangst te nemen. Ook de oud- Almeloër en ex- bondscoach van het Nederlandse en Spaanse hockeyteam Maurits Hendriks was met dat doel aanwezig. Opstelten is voorzitter van de council Olympisch Plan 2028, Hendriks is technisch directeur van het NOC*NSF.
Verder troffen wij aan de minister van Landbouw en Visserij Gerda Verburg, de toekomstige minister-president Mark Rutte, de kersverse Miss Nederland Desirée van den Berg, de scheiden commissaris der koningin in Overijssel Mr. Geert Jansen en tal van prominenten uit het Twentse zakenleven en de politiek.

De fotografen van AlmeloNieuws.nl struinden de VIP-boxen af om deze en gene op beeld vast te leggen. (meer foto's volgen)

Fotoreportage (42 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina