Shownieuws


Plaatsing  
 
12-05-2010  

Nieuw damestrio Harten3 gelanceerd

 

Nederland heeft er sinds mei 2010 een nieuw damestrio bij. Vanaf heden is Harten3 geboren. Drie meiden die de showbizz van Nederland onveilig gaan maken. Het zijn Marga, Pauline en Edith. De laatste twee waren beide een tijdlang actief in de Alpenzusjes. En vocaal gezien ook het sterkste. Daarom zochten de twee elkaar op en vonden het tijd om hun krachten te gaan bundelen. Na het stoppen van de Alpenzusjes, viel er in Nederland een gat. Maar om nog sterker terug te komen, zochten de twee zangeressen, Marga erbij. Dit om de act in Nederland nog unieker te maken en de zalen in het land echt op z’n kop te gaan zetten.

Nieuwe single
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuw album met hoog feestgehalte en zal er snel een nieuwe singEL gelanceerd worden, een zomernummer en een après-ski nummer, beide teksten van een van de bekendste tekstschrijver in Limburg :Guus Smeets. Edith vertelt: “Met z’n drieën bruisen we van energie en dat zal het publiek ook merken.”
Op de vraag of ze nu hits uit de Alpenzusjes tijdperk gaan brengen reageren de meiden: “Misschien zullen we een aantal hits brengen, maar werken ook aan eigen nummers. We komen daarom snel met een eigen cd album om de fans het echte Harten3 geluid te laten horen.”
De hyvespagina is inmiddels al geopend www.hartendrie.hyves.nl  en binnenkort komt hun eigen website online. Kortom Nederland opgepast ‘Marga, Pauline en Edith’ zijn klaar om u een onvergetelijk feest te brengen. De meiden zijn ‘Het vuurwerk uit Nederland’.
Voor vragen: Edith 06 10448150

Archief
Terug naar vorige pagina