Shownieuws


Plaatsing  
 
08-03-2010  

Fingers on Fire 2e in Odeon Zwolle

 

ZWOLLE - De Almelose/Tubbergse rockformatie Fingers On Fire is zaterdag tweede geworden bij de Kunstbende 2010 editie in de Odeon schouwburg te Zwolle in de categorie muziek.
Meer dan 300 deelnemers deden mee aan talentenjacht in diverse categorieën zoals dans, taal, kunst, film, fashion, dj, en muziek rondom het thema “Tijd”. Fingers on Fire liet 47 kandidaten in de categorie muziek achter zich met hun eigen geschreven nummer “The Young Dogs of Rock ’n Roll”. Maar het Hengelo’s Jazz Kwintet ging met hun instrumentale nummer “Time Change” met de hoofdprijs strijken en gaat door naar de landelijke finale in Amsterdam in april.
De teleurstelling van de jongens van Fingers On Fire was groot, maar veel tijd om hierbij stil te staan is er niet. Zondag a.s. staan zij alweer in de finale van De Grote Prijs van Twente in cafe de Stam te Almelo. De 2e prijs trofee van Kunstbende en een aantal optredens namen ze wel mee naar huis. Ondanks de teleurstelling een zeer goed resultaat voor de mannen uit Almelo en Tubbergen.

Archief
Terug naar vorige pagina