Shownieuws


Plaatsing  
 
12-12-2009  

Stal Agnes bestaat 15 jaar

 

De klantenkring groeide gestaag en mede door een bestemmingsplan wijziging werd in 1999 een prachtige locatie aan de Prinsenweg betrokken. Daar waren de  mogelijkheden veel ruimer. Ruime grote stallen, een prachtige binnenmanege, een hele mooie kantine, goede mestafvoer, weidegang etc. ect. en zeker zo belangrijk: mogelijkheden om door te groeien. Inmiddels krijgen zo’n 200 ruiters en amazones per week les van uitsluitend gediplomeerde en vakbekwame instructeurs waarbij Agnes zelf de grootste groep
voor haar rekening neemt. Regelmatig vinden er concoursen plaats zowel in de binnenmanege als in een van de buitenbakken. Het betreft hier dressuur als spring- concoursen en deze worden gehouden onder de vlag van de FNRS.
Officieel erkend
De FNRS is de Federatie van Nederlandse Rijscholen. Deze organisatie staat er voor garant dat u te doen heeft met een officieel erkende en goedgekeurde locatie, met goede instructie. Stal Agnes voldoet aan deze eisen en heeft zelfs 3 sterren als kwalificatie.
Tevens mag zij het vignet Veilig Paardrijden voeren. De manege is zo ingericht dat deze veilig is voor ruiter en dier en de ruiters die bij de manege lessen hebben dan ook allemaal een ruiterpaspoort van de FNRS en daarmee ook verzekerd voor ongevallen en
aansprakelijkheid. Het is belangrijk te vermelden dat de FNRS speciaal is opgericht voor maneges met eigen paarden en pony’s. Je hoeft dus geen eigen paard of pony te hebben wanneer je bij Stal Agnes komt rijden.

Fotoreportage (7 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina