Shownieuws


Plaatsing  
 
30-03-2009  

Höftedagen en Karpaten (D) werken samen

 

Karpaten is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste muziekevenementen van Nordrhein-Westfalen en vindt gedurende 6 weekenden plaats op het festivalterrein tussen Ahaus en Altstätte vlak aan de grens met Twente en de Achterhoek. Vanaf paaszaterdag zullen er 14 bands waaronder de Nederlandse bands Beethoven en Brothers in Arms en 32 DJ’s sensationele optredens verzorgen. Tijdens deze 6 weekenden weten al jaren ca 30.000 bezoekers de weg te vinden naar een indrukwekkend tentencomplex. In de verschillende tenten zijn voor verschillende doelgroepen bands geboekt

De Höftedagen in Hengevelde zijn wat dat betreft vergelijkbaar met Karpaten. In sfeervolle en kwalitatief hoogwaardige accommodaties treden gedurende 2 weekenden circa 40 acts op en komen jaarlijks tussen de 30.000 en 40.000 bezoekers naar Hengevelde. Het tiroler Höftestadl slaat goed aan bij de oosterburen, maar ook de autorodeo en de zaterdagavond in het 2e weekend waar vooral jeugd op af komt voor dance/trance/pop muziek zijn populair bij onze Duitse gasten. De topact van dit jaar in Hengevelde is Ilse DeLange. DJ Jean daarentegen is wel een gevestigde naam in Duitsland. Hij staat 20 juni ook in Hengevelde op de bühne. De kaartverkoop m.b.t. het concert van Ilse DeLange en Miss Montreal is afgelopen zaterdag begonnen via www.ticketservice.nl  en loopt i.v.m. spotgoedkope kaartprijs als een speer.

Voorafgaand aan het Karpaten Tentfeest organiseert Karpaten op 4 en 5 april een groots opgezette beurs. Meer dan 330 bedrijven nemen deel aan deze beurs. Het zwaartepunt van deze beurs ligt op Agrarisch, Energie, Ambacht, Toerisme en Tuinen. De beurs heeft een totaal overdekte oppervlakte van 10000 m2 en 45000 m2 niet overdekt. Tijdens de beurs zijn er sensationele demonstraties van o.a. FENDT. Fendt is producent van landbouwmachines. Verder zijn er de STIHL TIMBERSPORTS SERIES. Deze spectaculaire motorzaagwedstrijden zijn onderdeel van een internationaal toernooi. Deze beurs is een echte aanrader voor de gehele familie.

Informatie Karpaten via www.karpaten-online.de  
Informatie Karpaten Messe via
www.pro-karpaten.de
Informatie Höftedagen Hengevelde via
www.hengevelde.nl  

 

Archief
Terug naar vorige pagina