Shownieuws


Plaatsing  
 
28-03-2009  

Ilse de Lange naar Höftedagen Hengevelde

 

HENGEVELDE - Edison winnares Ilse de Lange topact op de Höftedagen Hengevelde die worden gehouden op 12/13/14///19/20/21 juni 2009

Twente is trots op haar artiesten, en zij op Twente!
Dat bewijzen topartieste Ilse de Lange (Almelo) en aanstormend talent Miss Montreal uit Enschede. Zij treden zaterdag 20 juni op tijdens de Hengeveldse Höftedagen in één van de grote circustenten. Deze avond zullen er op het Grolsch Open-air Plaza ook nog optredens zijn van SLAM!FM en DJ JEAN. Tevens komt op vrijdag 19 juni de koning der piraten Jannes en zijn zondag 21 juni de Nederlandse toppers NICK & SIMON in Hengevelde.

Zaterdag 20 juni bijten Miss Montreal en haar band het spits af. Daarna zal Ilse DeLange, ook met voltallige band, het van haar overnemen. Ilse DeLange zal naast haar grootste hits enkele nummers van het nieuwe album spelen. Natuurlijk ook de hit ‘Incredible’, van de gelijknamige cd, waarmee zij al de eerste plaats in de Mega Top 100 single lijst veroverde. Ook haar nieuwe single ‘Miracle’ is inmiddels hoog genoteerd in de hit-charts. In 2008 won Ilse DeLange de fel begeerde 3FM Mega Award en afgelopen zondag won ze een Edison voor beste vrouwelijke artiest. Ook is ze genomineerd voor 4 3FM-Awards.

Met het nummer ‘Just A Flirt’ brak Miss Montreal (Sanne Hans) eind 2008 door. Het was haar allereerste single en het werd meteen een hit. De uit Enschede afkomstige artieste is genomineerd voor een 3FM-award. Begin februari vertrok ze naar de ICP-Studio’s in Brussel om het debuutalbum te gaan opnemen. Guido Aalbers (Coldplay, Bertolf & Jeremies), gaat dit werk produceren en mixen. In Portugal zal Sanne Hans gaan inzingen. De huidige verwachting is dat dit album in april zal verschijnen, voorafgegaan door een nieuwe single. Dit belooft dus veel goeds voor haar optreden van 20 juni in Hengevelde.

Programma Höftedagen 2009

Vrijdag 12 juni:
Ondermeer optredens van Diep Triest en Jannes.
Zaterdag 13 juni:
Tiroler Höftestadl, Sommerfest der Volksmusik met optredens van o.a. de oostenrijkse topact “die Alpenrebbelen”
Zondag 14 juni:
Autorodeo met na afloop spetterende afterparty met “Gewoon Jansen”
Vrijdag 19 juni:
ondermeer optredens van Diep Triest en Jannes.
Zaterdag 20 juni:
Ilse DeLange, Miss Montreal, SLAM!FM, DJ JEAN, Johnny Rebel and the Hot Studs en vele anderen
Zondag 21 juni:
Straattheater, Nick & Simon, 30 EURO LIVE, Chari Vari (nieuwe AllgauPower) & The Bogus Brothers uit Engeland zorgen voor een spetterende afsluiting van de 42ste editie van de Höftedagen Hengevelde.

Kaartverkoop
Voor meer info over bijvoorbeeld kaartverkoop verwijzen wij naar www.hengevelde.nl
(Kaartverkoop concert Ilse DeLange start 28 maart via www.ticketservice.nl )

Archief
Terug naar vorige pagina