Shownieuws


Plaatsing  
 
14-01-2009  

Aids-benefit festival in Atak

 

Red Ribbon Rock 13-01-09

Roodkapje gevonden, DeWolff ook gesignaleerd.

Afgelopen week kon er op redribbonrock.nl gestemd worden op één van de laatste tien meisjes die in de race waren om de nieuwe mascotte voor Red Ribbon Rock 2009 te worden.
Red Ribbon Rock is het jaarlijks terugkerende Aids benefiet festival dat gehouden wordt in het Enschedese Poppodium Atak.

En dat er gestemd werd hebben we geweten! Heel veel mensen hebben via de website laten weten wie hun favoriet was. Alle stemmen zijn inmiddels geteld en daarom presenteren wij u met trots de Roodkapje van 2009: De 21 jarige Sanne Roffel uit Drachten.

Binnenkort wordt Sanne door topfotograaf Evert Thiry uitgenodigd voor een fotoshoot en zal ze als Roodkapje pronken op de Red Ribbon Rock posters en flyers.

Onze nieuwe Roodkapje kan tijdens Red Ribbon Rock maar beter op haar hoede zijn want DeWolff is ook uitgenodigd! Deze jonge honden met een gemiddelde leeftijd van 16 jaar slepen je vrijwillig of niet mee terug naar de sixties en de seventies. De jongen van DeWolff hebben goed geluisterd naar de muziek van o.a. the Cream, Led Zeppelin en Deep Purle.

DeWolff wordt momenteel grijsgedraaid op 3FM en Kink FM. Tevens hebben ze de studio van De Wereld Draait Door en de grote zaal van Paradiso al he-le-maal plat gespeeld. Nog voor ze Pinkpop gaan aandoen zal eerst Enschede zich klaar maken voor een indrukwekkende show van dé Rocksensatie van dit moment!

http://www.redribbonrock.nl  
http://www.atak.nl  
http://www.evert-thiry.com  

Archief
Terug naar vorige pagina