Shownieuws


Plaatsing  
 
09-02-2019  

Wordt Sonny Sinay de nieuwe Davina Michelle?

 

Na het daverende succes van Davina Michelle in het televisieprogramma de Beste Zangers komt er volgend seizoen een heuse pilot aflevering met YouTubers op YouTube. Sonny Sinay uit Almelo heeft de selectie bereikt en maakt kans op een ticket naar het zonnige Ibiza voor de opnames van deze speciale Beste Zangers YouTube-editie.

In het programma van AVRO/TROS staat iedere aflevering één zanger of zangeres centraal, waarvoor de andere deelnemers een bijzonder lied zingen. De serie wordt opgenomen op het eiland Ibiza en gepresenteerd door Jan Smit. Om kans te maken op een plek in de YouTube-editie van de Beste Zangers heeft de organisatie opgeroepen een video in te sturen met een cover van één van de nummers van het afgelopen seizoen. Aan deze oproep is massaal gehoor gegeven en de selectiecommissie heeft uit alle inzendingen de twintig beste YouTubers geselecteerd.
Omdat de zangers en zangeressen die deelnemen aan het programma met de nummers die ze toegespeeld krijgen vaak uit hun comfortzone worden gehaald, heeft Sonny ervoor gekozen dat ook te doen. Hij stuurde zijn versie in van een Nederlandstalig nummer van Marco Borsato - Kom maar bij mij. Het lied dat Trijntje Oosterhuis heeft gezongen in het afgelopen seizoen. Aangezien Sonny nooit Nederlandstalig zingt, is dit een echte uitdaging voor hem. Om zich het lied helemaal eigen te maken, heeft hij het een paar tonen hoger gezet en zelf subtiel koortjes toegevoegd.

Het is een droom van Sonny om deel uit te mogen maken van dit mooie muziekprogramma! Om bij de laatste zes kandidaten te horen, is belangrijk dat de video van Sonny zoveel mogelijk views en likes krijgt: https://youtu.be/u71pLllovbE

Als winnaar van The Voice Radio bij Edwin Evers op radio 538 mocht Sonny onder andere optreden voor 17.000 mensen in een uitverkocht Ziggodome en deelnemen aan seizoen 4 van The Voice of Holland. De sympathieke zanger timmert hard aan de weg om zijn eigen stijl als authentieke performer te ontwikkelen. Sinds september 2015 is Sonny te zien als één van de lead zangers in Dinnershow Pandora, de opvolger van het succesvolle 21 on Air van Studio 21 in Hilversum. Hopelijk bestaat de volgende stap uit een indrukwekkende deelname aan de speciale Beste Zangers YouTube-editie.

De jury maakt op vrijdag 1 maart bekend welke zes YouTubers mee gaan naar Ibiza voor de opnames van de YouTube-aflevering. En iedere stem telt!

Archief
Terug naar vorige pagina