Shownieuws


Plaatsing  
 
22-02-2018  

Famous Glenn Miller Orchestra in Nordhorn (D)

 

NORDHORN (D), zondag 15 april, 20.00 uur,
Konzert - und Theatersaal


In 2017 is het 80 jaar geleden dat Glenn Miller zijn eerste eigen band oprichtte. Tegenwoordig is de swing sound nog steeds springlevend! Het Glenn Miller Orchestra onder leiding van Wil Salden is al meer dan 30 jaar DE band bij uitstek, die de Glenn Miller sound in vele Europese landen doet voortleven.

In het theaterseizoen 2018/2019 presenteert deze top bigband een nieuw programma met bijbehorende CD: “Jukebox Saturday Night “.

“Jukebox Saturday Night “ is meer dan alleen de titel van het nieuwe programma, het is ook de titel van een prachtig Glenn Miller nummer, opgenomen in 1942. Nog meer dan dat het is ook het “Leitmotiv” van deze show. Wil Salden wil de magie van de glorie jaren van de swing muziek ten gehore brengen voor zijn publiek. In die dagen was swing meer dan muziek en muziek niets minder dan swing.

Op deze nieuwe cd: “Jukebox Saturday Night “ staan klassiekers zoals:  “Jukebox Saturday Night”, “Blue Moon”,“Everybody Loves My Baby” en “What A Wonderful World”.

Het authentieke swing geluid is in goede handen bij Wil Salden en zijn Glenn Miller Orchestra. De band heeft een traditionele  bigband bezetting, met zangeres en vocal group “ The moonlight Serenaders “.

Het muzikale vakmanschap van de band gecombineerd met flair en interactie met het publiek staan garant voor een onvergetelijke avond met heel veel herinneringen uit het swing tijdperk.

Keep Swinging

GLENN MILLER ORCHESTRA, directed by Wil Salden
www.glenn-miller.de 

Archief
Terug naar vorige pagina