Shownieuws


Plaatsing  
 
18-01-2018  

Mega Woonwagenfeest ook naar Twente

 

ALMELO – In het zuiden van het land is het Mega Woonwagenfeest van organisator Henk Damen al een paar jaar uiterst succesvol. Op zaterdag 27 januari komt het muziekfeest voor iedereen naar Partycentrum Dolle Pret in Almelo.

Henny ter Avest van Dolle Pret is blij dat het haar is gelukt om het Mega Woonwagenfeest in huis te halen. ‘Het Nederlandse levenslied is populair bij velen. Zo is o.a. John de Bever present met zijn hit ‘Ik krijg die lach niet van mijn gezicht’, is Bauke Schouten van de partij als de Dutch Elvis, zingt Jaman zijn hit ‘Spoken bestaan niet’, komen Rein Marcha en Jeffrey Heesen - die bekend zijn van het TV-pogramma ‘Bloed zweet en tranen’ - hun opwachting maken en is ook de aan de weg timmerende Almelose zanger Maikel Dokter van de partij. Verder komt een keur van Nederlandstalige artiesten haar opwachting maken voor een avondvullend programma’, aldus Ter Avest.

Kaarten zijn bij Dolle Pret in de voorverkoop af te halen a 15 euro per persoon tijdens de openingsuren van woensdag tot en met zondag tussen 10.00 uur en 18.30 uur. Ter Avest wijst ook op het beschikbare VIP-arrangement. De prijs bedraagt dan 79,50 euro per persoon ‘All-in’ hapjes en drankjes aan gereserveerde tafels.
Dolle Pret opent op zaterdag 27 januari haar deuren om 18.30 uur. Kaarten aan de zaal kosten dan 20 euro per persoon zo lang de voorraad strekt. ‘Wees er dus snel bij’, waarschuwt Ter Avest al vast!

Archief
Terug naar vorige pagina