Shownieuws


Plaatsing  
 
29-10-2015  

Jules Deelder start theatertour in Almelo

Swingtanzen geboten met De Deedeliers
 

ALMELO – Jules Deelder, Bas van Lier & band, ofwel De Deeldeliers, gaan onder het motto ‘Swingtanzen geboten’ de theaters weer in. Het is de eerste theatertour van Jules Deelder sinds zijn zeventigste verjaardag en ze trappen de tour af in Almelo op zaterdag 7 november in Theater Hof 88. Aanvang: 20.15 uur.

De Deeldeliers bestaan behalve Jules Deelder (slagwerk en zang) en muzikaal partner Bas van Lier (hammondorgel) uit Boris van der Lek (tenorsax) en Erik Kooger (slagwerk). De groep maakt naar eigen zeggen in het programma 'gehakt van jazz, rock, funk, soul, hiphop, jive, jump, ska, punk, club, grunge, rap, bop en alles daaromheen en ertussenin'.

De Deeldeliers gaan in ‘Swingtanzen geboten’ nader in op de vraag, die al sinds de Tachtigjarige Oorlog van Vondel (1568-1648) de theatergemoederen verhit: Mag er bewogen worden? Middels een nietsontziende stoomcursus ‘Dansen terwijl u zit’ wordt deze kwestie voor eens en voor altijd uit z'n verband gerukt. Een deelderair verantwoorde happening, voor alle gezindten, die in een per voorstelling wisselend decor, niet alleen de zinnen vermag te prikkelen, doch ook de stoelgang krachtig bevordert.

Kaarten à € 17,50 (€ 15,50 CJP / 65+ / biebpas) kunnen worden gereserveerd via de website www.hof88.nl, per mail via info@hof88.nl en telefonisch tijdens kantooruren via (0546) 850264. De kassa is open van dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en vanaf één uur voor de voorstellingen.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina