Shownieuws


Plaatsing  
 
17-05-2014  

Sonny Sinay, nieuwe single Reason for breathing

 

ALMELO - Dertig jaar geleden werd Sonny geboren in Almelo. Zijn muzikale carrière start wanneer hij op 15 jarige leeftijd tijdens zijn bijbaantje in een snookercentrum steeds stiekem verdwijnt naar een andere verdieping waar zich een karaoke-bar bevond.
Daar is liefde voor het zingen en optreden geboren en in 2008 maakte Sonny van zijn passie zijn beroep. Het hele land heeft hij gezien als frontman van diverse coverbands.
In 2013 deed Sonny mee aan de The Voice Radio bij Edwin Evers op Radio 538 en won. Hiermee verzekerde hij zich van een plek bij de Blind Auditions van The Voice of Holland waar hij de stoelen van alle vier de coaches deed omdraaien. Ilse DeLange nam Sonny onder haar hoede en Sonny kwam uiteindelijk tot The Battles ronde.

Nu is het tijd voor zijn eigen single. Reason for breathing, nam Sonny op met producer Gordon Groothedde (o.a. Nick & Simon, Krezip). De single komt uit via het zelfstandige label 8ball Music en is vanaf vandaag verkrijgbaar via alle digitale kanalen. Help Sonny aan zijn eerste hit en download nu zijn debuut single:
http://bit.ly/RSBiTunes 
http://bit.ly/RFBspotify
http://bit.ly/RFBdeezer
 

Archief
Terug naar vorige pagina