Shownieuws


Plaatsing  
 
28-11-2013  

Almelose DJ in Heineken Music Hall

 

ALMELO – Op zaterdag 30 november a.s. wordt in de Heineken Music Hall de grootste Paint party van Europa, de Neon Splash gehouden. Als openings-act treedt de jeugdige Almelose DJ Bram Weys op, die een uur lang de ‘meute’ tijdens de Paint party mag ‘opwarmen’ voor een line up met o.a. Dirtcaps, Ilker Akay, Nick Svenson, Like Brazil, Tommy Belgrano en Don Diablo. Om een indruk te geven. De nieuwe release “Starlight” van Don Diablo trok op internet al meer dan 7 miljoen viewers.
Bram Weys heeft zijn uitnodiging te danken aan het grote publiek, dat via Facebook ‘likes’ kon uitbrengen op de ingezonden mix-tape van tal van jonge talenten die in aanmerking wilden komen voor dat eervolle optreden. Donderdagmiddag tekende de overwinning zich af en aan het eind van de middag was de zege van de Almeloër zeker.

De jeugdige ROC-student is al een aantal jaren actief als DJ en mixt zijn programma zelf thuis op de computer. Afgelopen zomer trad hij ook al op op het Amaliaplein tijdens het Lentefestival en regelmatig beklimt hij ook de stage voor Funky Fresh in het Almelose poppodium NAXT. Maar het optreden tijdens de grootste Paint party Neon Splash in de uitverkochte Heineken Music Hall slaat voor hem alles. Mogelijk zelfs met een vervolg, want de Neon Splash toert langs alle grote steden van Europa en het kan snel gaan in de wereld van de DJ’s als de zaal ‘uit z’n dak’ gaat en dat gaan ze volgens Bram!

Archief
Terug naar vorige pagina