Shownieuws


Plaatsing  
 
05-10-2013  

Geen filmster maar toch kunnen schitteren

 

ROET Theater- en filmprojecten heeft een nieuw concept ontwikkeld, het FilmWeekend. Onder begeleiding van professionals kunnen amateurs de hoofdrol spelen in een professionele film. Voor iedereen die altijd al een hoofdrol wil spelen in een film, kan deze droom nu werkelijkheid worden. Zelfs in tijden van crisis.

ROET is een cultureel bedrijf. Zij organiseert al ruim tien jaar film- en theaterprojecten voor bedrijven en scholen. Juist in deze tijden van crisis kiest ROET niet voor stilstand. Naast educatieve projecten, maakt ROET een omslag naar de particuliere markt. Een geheel nieuw concept is het FilmWeekend. Voor iedereen die de droom koestert om zichzelf te kunnen bewonderen op het witte doek, is dit een unieke belevenis. Tien deelnemers die elkaar niet kennen, zullen in dit weekend hun passie voor acteren met elkaar delen.

Het concept bestaat uit twee dagen. Op dag één wordt op een educatieve manier aandacht besteed aan de fijne kneepjes van het acteervak. Het script wordt uitgedeeld en de rollen verdeeld.
Op dag twee gaan de deelnemers de filmset op. Onder begeleiding van professionals worden de opnames gemaakt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van professionele apparatuur. Wanneer de film gemonteerd is, wordt het geheel afgesloten met een filmpremière. Dit zal in stijl gebeuren in een bioscoop, waar de acteurs zelf op de rode loper te vinden zullen zijn.

<< Zo kwam ook de film Bagged tot stand en er volgen er meer volgens initiator ROET

Archief
Terug naar vorige pagina