Shownieuws


Plaatsing  
 
14-04-2013  

Prima optreden Wouter Muller & Band in Hof 88

 

ALMELO - Met veel gevoel voor zijn verleden en heden gaf de in Bandung Indonesië geboren Wouter Muller de theater voorstelling "Verleden Land". Met zijn band nam hij het publiek terug in de tijd naar zijn geboorteland en zijn woonplaats Enschede.
De liedjes die hij zong kwamen diep uit zijn hart. Hij zong over het heden en verleden, de tijd dat hij als 15 jarige jongen zijn geboorteland moest verlaten en dat hij na 50 jaar terug ging naar Bandung, over zijn vader die in de KNIL had gezeten, maar ook over de multiculturele samenleving in het verleden en heden. Hij zong ook over de boottocht naar Nederland.
De diversiteit in zijn liedjes was groot, van Ballads tot Indo-rock en Indo-blues. Het publiek genoot van de optreden en voor vele aanwezigen waren er herkenbare geluiden en woorden in zijn muziek en tekst. Zelfs zong hij over de bekende fles water op het toilet bij Indische mensen thuis en dat was voor een groot deel van het publiek herkenbaar.
De band mag hierin ook niet ontbreken, zeker de zang van toetsenist Bert Kuipers en zangeres Mirjam Smink gaven de liedjes een extra dimensie. Verdere bandleden waren Antoon Aukes (Drums), Guus Paat (Sologitaar, steelgitaar, ukelele) en Nick de Vos (Bas).
Kortom een zeer geslaagde optreden van een artiest in hart en nieren.

Fotoreportage: Nick Zweers Fotografie

Fotoreportage (8 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina