Shownieuws


Plaatsing  
 
13-03-2013  

Leppel zoekt talent !

 

TUBBERGEN - Voor de eerste editie van het fietsival Leppel op 24 en 25 augustus is de organisatie op zoek naar lokaal talent. Tijdens Leppel vinden op zes locaties in het grensgebied tussen Uelsen-Duitsland en Tubbergen-Nederland minifestivalletjes plaats. Het publiek fietst van festivalletje naar festivalletje die allemaal een eigen thema en programmering hebben. In het Duitse gebied kan genoten worden van Nederlands theatraal, muzikaal en culinair vertier. In het Nederlandse Leppelgebied worden Duitse hoogstandjes voorgeschoteld.


Talent gezocht

De organisatie van Leppel wil graag laten zien wat deze streek allemaal te bieden heeft en is op zoek naar enthousiast lokaal talent. Ben jij artiest, heb jij een act, zit jij in een bandje, een theatergroep, kun je dansen, zingen of heb jij een ander bijzonder talent? Doe dan mee met Leppel. Je kunt je aanmelden bij Laura Reymer op laura_reymer@hotmail.com of op +316 830 78 112

Vrijwilligers

Daarnaast is Leppel op zoek naar nog veel meer vrijwilligers.
Laura Reymer: “ Om van de eerste editie van Leppel een succes te maken hebben wij hulp nodig. Van creatieve mensen die een Leppelspot op een verrassende manier kunnen aankleden en inrichten, spotmanagers die zo’n minifestivalletje op een Leppelspot in goed banen kunnen leiden tot vrijwilligers voor artiestenbegeleiding, op- en afbouw, crew-catering, verkeersbegeleiding en noem maar op. We hebben veel enthousiaste mensen nodig die mee willen helpen. We hopen dat we samen met de inwoners in het Leppelgebied kunnen laten zien wat wij allemaal in huis hebben.”
Vrijwilliger worden? Aanmelden kan via Aljan ten Broeke 0031 6 55736386 - aljan@aljan.nl

Leppel is een ‘mischmaschsuppe’ van fietsen, muziek, theater, puur eten, workshops en lokaal vakmanschap in de grensstreek van Tubbergen-Nederland en Ueslen- Duitsland. Het fietsival vindt plaats in het weekend van 24 en 25 augustus 2013. 

Archief
Terug naar vorige pagina