Shownieuws


Plaatsing  
 
11-03-2013  

10 CC, Level 42 en DeWolff naar Ribs & Blues

 

RAALTE - Het zal op zaterdag 18 mei tijdens de openingsavond van Ribs & Blues 2013 zeker niet ontbreken aan ‘classic” wereldhits!
Met de komst van de legendarische bands 10 CC en Level 42 en het ,voor een Edison genomineerde, Limburgse trio De Wolff staat het affiche opnieuw als een huis.
Het grootste 3 daagse Roots en Bluesfestival van Nederland opent evenals voorgaande jaren met ‘classic ‘ namen die hele generaties aanspreken .
Status Quo in 2012 en Golden Earring/ Caro Emerald in 2011, waren goed voor uitverkochte shows op de Pinksterzaterdag. Classic doet het goed bij het Ribs & Blues publiek en die lijn wordt voortgezet met 10CC, LEVEL 42 en het jonge talentvolle DeWolff dat de rock van de sixties anno 2013 bruisend neerzet.

10 CC: komt speciaal vanuit Helsinki naar Raalte voor een exclusieve show.
Graham Gouldman en zijn mannen spelen in de hele wereld hun tijdloze repertoire met klassiekers als ‘ Wallstreet Shuffle”, “ Dreadlock Holiday’ en natuurlijk de monsterhit “ I’m not in love”.

Level 42 : De formatie rondom superbassist Mark King en toetsenist Mike Lindup kende haar grootste successen in de jaren ’80 maar de unieke jazz-funk sound van de groep is onverminderd populair op alle continenten.
Bijna iedereen van boven de 30 kent Level 42, zo genadeloos pakkend zijn de songs van deze Britse popiconen. ‘Running in the Family’, ‘Love Games’, ‘Lessons In Love’, ‘It's Over’, ‘To Be With You Again’, zomaar een greep uit het immense hit-oeuvre van Level 42.

DeWolff : het uit Limburg afkomstige rocktrio DeWolff is schatplichtig aan Robert Plant en Jimmy Page, maar ook aan Pink Floyd en Deep Purple. De band etaleert de liefde voor psychedelische blues- en hardrock live op zijn best. En met succes, DeWolff is onlangs genomineerd voor een Edison.

Kaarten voor de openingsavond van Ribs & Blues 2013 zijn online te koop via www.ribsenblues.nl
Het Ribs & Blues festival is op 1e en 2e Pinksterdag zoals altijd gratis toegankelijk. Het programma voor deze beide dagen telt maar liefst 21 toonaangevende acts uit binnen –en buitenland. Daarnaast is er heel veel meer te beleven op het aangeklede festivalterrein aan de Domineeskamp in het centrum van Raalte. De ongedwongen festivalsfeer, het verrassende entertainment , het kinderparadijs en natuurlijk de beste spareribs worden nog steeds geroemd!


RIBS & BLUES 2013
Pinksteren 18-19-20 mei festivalterrein Domineeskamp , RAALTE
Zaterdag 18 mei : LEVEL 42 – 10 CC – DeWolff
Voorverkoop 17,50,- Kassa 22,50
Zondag 19 mei en maandag 20 mei : Free Festival met Walter Trout, Popa Chubby, The Heavy, Nick Waterhouse, JJ Grey & Mofro and many many more
Alle informatie en voorverkoop via: www.ribsenblues.nl
Voorverkoop Raalte: Lederwaren Annie Schulten,
Raalte Plaza: Formido/Welkoop/Woonstudio,
Luttenberg: Cafe de Schoenmaker.

Archief
Terug naar vorige pagina