Shownieuws


Plaatsing  
 
21-09-2012  

VV Party, Iers oktoberfeest in de Achterhoek

 

HEELWEG (N18) (Varsseveld), De Radstake Oktoberfeesten 5/6/7 oktober

Dat men in de Achterhoek kan feesten is nationaal bekend. Bij de Radstake doet men dat naast de hengstenhouderij al jaren en ook de Oktoberfeesten hebben naam en faam.
Toch weet men bij de Radstake telkens wel iets anders te bedenken en dat is op de openingsavond een Ierse party in schril contrast met de gewoontes van onze oosterburen waar de meeste oktoberfeesten van zijn afgekeken.

Vennebulten Valley vrijdag 5 oktober, aanvang 20.00 uur, entree 10 euro v.v.p.p.
Een Irisch Music Party met echte Ierse bands, Ierse dancers in de traditie van "Riverdance" en "Lord of the Dance", Bagpipes. En natuurlijk in een echte Radstake traditie gaan we er een groot feest van maken met het Ierse folkgroep CLOGGY DEW en de band SCRUM. Scrum brengt overal een powerfolkfeest, geïnspireerd door o.a. The Dubliners, Flogging Molly en Dropkick Murphys. Wie durft er naar De Radstake in een Kilt???

Tiroler Party zaterdag 6 oktober, aanvang 20.00 uur, entree 15 euro v.v.p.p.

Johan van de Radstake presenteert een avond voor fijnproevers van de beste Tiroler muziek in een exclusief concert met comfortabele zitplaatsen. Live in de Graanschuur van De Radstake:
ORIGINAL TIROLER ECHO, DIE GRAZER SPATZEN en EDELWEISS KAPELLE

Achterhoeks Oktoberfeest zondag 7 oktober, aanvang 11.00 uur, entree 15 euro v.v.p.p.

Immer Wieder Sonntags, dat zongen Cindy & Bert al tientallen jaren geleden. Het populaire schlagerduo van weleer was al geboekt voor het mooiste feest van de Achterhoek. Door het plotselinge overlijden van zanger Bert stond de schlagerwereld onlangs even stil. CINDY staat er nu alleen voor en komt toch naar Varsseveld om alle grote hits van het legendarische duo in de oktoberfeesttent te laten horen. Groot respect voor een groot artieste die tijdens het Oktoberfeest voor een uniek optreden zal zorgen! Mis het niet.
Naast CINDY staan optredens van DIE ISARTALER HEXEN, ORIGINAL TIROLER ECHO, DIE GRAZER SPATZEN en natuurlijk ons enige echte huisorkest DE GRENSLANDKAPEL op het programma die de stemming naar ongekende hoogte zullen brengen. En bijzonder spannend wordt de verkiezing van MISS OKTOBERFEEST 2012.

Kom PROOSTEN OP 'T OOSTEN !

Archief
Terug naar vorige pagina