Shownieuws


Plaatsing  
 
17-09-2012  

The Interns met eerste demo release

 

ALMELO - De rockformatie “The Interns” met muzikanten uit Almelo, Tubbergen en Enschede, heeft zaterdag jl. hun eerste demo track vrijgegeven via hun Facebook pagina.
Het nummer is opgenomen in de studio van de bekende Hilversumse band “Only Seven Left”. The Interns leadzanger Martijn van den Broek deed eind vorig jaar mee met de “zanger gezocht” wedstrijd van “Only Seven Left” (OSL). Niet Martijn uit Almelo, maar Bjørgen van Essen uit Nieuwegein werd toen de nieuwe leadzanger van deze band. Hierdoor bleef er echter een goed contact tussen de Hilversummers en de nieuwe Twentse band en werd deze samenwerking een feit.
Het nummer “Little Bird” geschreven door Martijn is geproduceerd en opgenomen door Jochem Winterwerp en Bjørgen van Essen van “OSL” terwijl Bjørgen ook verantwoordelijk was voor het afmixen en masteren.
The Interns zijn er blij met het resultaat dat vanaf dit weekend te downloaden is via Facebook. Jorrit, drummer: “Een vet nummer dat boven verwachting goed gelukt is. Dat helpt ons om verder te komen en smaakt naar meer…”

De bijbehorende videoclip is ook via Facebook en Youtube te zien.

http://www.theinterns.nl
http://www.facebook.com/theinternsnl
http://www.youtube.com/theinternsnl

Archief
Terug naar vorige pagina