Shownieuws


Plaatsing  
 
03-09-2012  

Fotograaf Stefan Schipper heeft zijn eigen glossy

 

VRIEZENVEEN - Een fotograaf met een eigen glossy. De bekende fotograaf Stefan Schipper uit Vriezenveen heeft zijn eigen tijdschrift. Het gaat om een eenmalige uitgave ter gelegenheid van zijn twintigjarig jubileum als zelfstandig fotograaf.
Stefan Schipper is niet alleen een grote naam in deze regio, maar geniet bekendheid tot ver buiten de grenzen van 'Tukkerland'. Met name in de wereld van muziek, sport en andere BN'ers maakte hij de afgelopen twee decennia naam en faam.
In samenwerking met AlienTrick en Graphic Improvements heeft hij nu een glossy uitgegeven, dat gisteren werd gepresenteerd aan pers en andere genodigden. Dat gebeurde in het pand van mediabureau AlienTrick in Hengelo.
In dit 68 pagina's tellende magazine uiteraard uitgebreid aandacht voor het werk van Stefan, die in het verleden reeds drie lijvige fotoboeken uitbracht. Er zijn interviews te lezen met bekende klanten van Schipper, onder wie deejay Edwin Evers, de allereerste BN’er voor wie de Vriezenvener ooit in opdracht een reportage moest maken. Maar ook Bløf en voetbalanalist Johan Derksen doen een boekje open over Schipper.
Naast deze BN’ers komen ook onbekende 'fotomodellen' uitgebreid aan het woord. ,,Er wordt weleens gedacht dat ik alleen maar beroemde muzikanten of sporters fotografeer, maar niets is minder waar”, aldus Stefan Schipper. ,,Ook ‘de man en vrouw in de straat’ zijn voor mij zeer dankbare fotomodellen. Of mensen nu bekend zijn of niet, vind ik totaal onbelangrijk.
Het is voor mij telkens weer een uitdaging alle portretten die ik maak te voorzien van mijn typische ‘Stefan Schipper-signatuur’.”
In de glossy onder meer een striptekening, diverse acties en een speciaal samengesteld portfolio met het werk van Schipper.
De glossy is gratis af te halen bij de fotozaak van Stefan Schipper aan het Westeinde 85 in Vriezenveen.
 

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina