Shownieuws


Plaatsing  
 
28-06-2012  

NORMAAL met blazerssectie naar Dalfsen!

 

Bezoekers van Normaal in Dalfsen krijgen ook alvast een voorproefje van de nieuwe CD ‘Halve Soul, Helemaal Hoken’ die later dit jaar wordt uitgebracht.
Zoals de naam al doet vermoeden: een heuse soul-cd. Niet verwonderlijk dat daarop een blazerssectie een prominente rol speelt. In Dalfsen treedt Normaal ook op met deze blazers, een groepje Belgen dat onder leiding staat van Jan de Ligt, de saxofonist die veelvuldig in actie komt met Normaal. De supertent in Dalfsen is samen met Toldijk door Normaal uitverkozen voor deze primeur die uiteindelijk ook op De Zwarte Cross nog te zien zal zijn.
Opmerkelijk: een boerenrockband die een soul-cd maakt. ,,Ach, valt best mee”, aldus Ben Jolink . ,,Soul is immers net zo’n breed begrip als pak ‘m beet blues.” Wat volgens hem betekent dat er voor de band muzikaal allerlei wegen vallen te bewandelen. ,,Van jazzy of blues-soul tot hele stevige muziek. Rode draad op de cd wordt niettemin de blazerssectie. We creëren eenheid doordat zij op alle nummers een belangrijke rol krijgen.”
Normaal bestaat intussen 37 jaar en de Veldtocht 2012 is weer begonnen. De grootste tentshow van Normaal op zaterdag 7 juli a.s. wordt een spektakel.
Erwin Nyhoff opent om 20.00 uur ,gevolgd door de Sallandse rockcoverband Sloe Gin. Daarna is de bühne voor Normaal in de oerbezetting en Normaal 2012 met daarbij de al eerder genoemde verrassende blazerssectie. De fans kunnen zich opmaken voor een show vol nostalgie en tevens kennismaken met het allernieuwste van Normaal.

De voorverkoop is in volle gang.
Als vanouds gaan de poorten en de dagkassa van het spektakel al om 19.00 uur open.
Kaarten zijn online te bestellen via www.normaaldalfsen.nl en natuurlijk bij de bekende voorverkoopadressen in en om Dalfsen.

 

SUPERTENTCONCERT : ‘Doe eens NORMAAL man’, DALFSEN
Met 2x Normaal (oude bezetting en Normaal 2012 op hoofdpodium)
Datum: zaterdag 7 juli 2012
Locatie: weiland aan de Brinkweg, Dalfsen
Terrein open: 19.00 uur, aanvang programma 20.00 uur
Kaarten: via www.normaaldalfsen.nl en voorverkoopadressen Dalfsen
Alle informatie: www.normaaldalfsen.nl
Organisatie: LOC7000

 

Archief
Terug naar vorige pagina