Shownieuws


Plaatsing  
 
07-05-2012  

Afterparty Heracles – NEC

 

ALMELO – Voor ‘Paparazzo’ Freek was de laatste wedstrijd in de competitie tegen NEC er eentje die hij niet wilde missen. Zo veel als het kon bezocht hij de thuiswedstrijden en zelfs de bekerfinale in de Rotterdamse Kuip tegen PSV heeft hij niet gemist dankzij Riwald Recycling die hem uitnodigde inclusief begeleiding om de reis mogelijk te maken. Zijn spierziekte ALS (Amyotrofische Lateraal Sclerose) is onvoorspelbaar wat ontwikkelingssnelheid betreft en hij hoopt natuurlijk ook volgend jaar nog met regelmaat in het Polman stadion aanwezig te zijn.
De spierziekte ALS is inmiddels ook wel onder het brede publiek bekend dankzij de schokkende reclames waarin o.a. oud- hockeyinternational Theodoor Doyer zijn overlijden verkondigde.
De camera vasthouden is voor ‘Paparazzo’ Freek inmiddels niet meer mogelijk, maar dankzij de begeleiders hebben we toch de beelden waar Freek aanwezig is bij het diner vooraf met een terug- en vooruitblik door voorzitter Jan Smit.
Ook werd ‘Paparazzo’ Freek bij de diverse skyboxen hartelijk ontvangen en ook werd nog even gekeken bij skybox 7 waar chronisch zieke kinderen de ‘verwendag van hun leven’ kregen dankzij de skyboxleden en de stichting Kans voor een Kind.

Fotoreportage (14 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina