Shownieuws


Plaatsing  
 
28-04-2012  

Koos Spee: Hoe gaat het met ‘Paparazzo´ Freek?


Koos Spee op ziekenbezoek bij 'Paparazzo' Freek
Foto: Henk Bolk
 

ALMELO – Dat onze ‘Paparazzo’ is getroffen door de spierziekte ALS is de meeste lezers inmiddels wel bekend. Geen gemakkelijke ziekte voor diegene die het overkomt en ook niet gemakkelijk voor de familie, want hoe het eindigt is zeker en een zware weg te gaan.
Fotograferen is voor ‘Paparazzo’ Freek feitelijk nauwelijks nog mogelijk. Hij die in het verleden toch tal van BN’ers voor de lens heeft gehad om hen fotografisch vast te leggen om o.a. op deze website te worden gepubliceerd. Vaak gebeurde dat bij transportondernemer Henk Bolk wiens jaarlijkse haringparty door tal van prominenten bezocht wordt. Van minister-president Mark Rutte tot zo’n beetje alle Haagse politici.

Henk Bolk is bovendien een van diegenen die met regelmaat op ziekenbezoek gaat bij ‘Paparazzo’ Freek in de nu aangepaste woning. Soms neemt Henk dan ook wel eens een BN’er mee, die door onze ‘Paparazzo’ in ruste al eens zijn vereeuwigd. Was dat eerder al eens Mark Rutte, nu kwam oud- verkeersofficier Koos Spee samen met Henk Bolk op ziekenbezoek om te vernemen hoe het met 'Paparazzo' Freek gaat.

Spee is niet alleen bekend via zijn optredens in TV-programma’s waarin hij uiteenzet waarom handhaving van verkeersregels belangrijk zijn, maar hij is tevens schrijver van de boeken 'Ik rij als een Scheermes', 'Jij mag alleen eisen', 'Effe Gas Terug' en 'APK voor de automobilist'. In deze boeken zet Spee eveneens uiteen waarom het handhaven van verkeersregels van belang zijn. In zijn carrière heeft Spee het toch weten te bewerkstelligen dat het aantal verkeersdoden per jaar met zo’n 500 is gezakt, waardoor veel familieleed werd voorkomen.
Spee is nu nog actief verbonden aan het handhavingsadviesbureau 'Verkeer De Baas' in Soesterberg en wordt met regelmaat gevraagd als gastspreker.

Toch mooi dat ook Koos Spee de tijd neemt om even bij ‘Paparazzo’ Freek langs te gaan om hem en de familie een hart onder de riem te steken!

Archief
Terug naar vorige pagina