Shownieuws


Plaatsing  
 
23-04-2012  

Nieuwe toekomst voor de Maisgirls


Foto: Erik Schaddelee
 

Voor velen klinkt het nummer ‘De boerenmeiden van het platte land’ nog steeds bekend in de oren, terwijl dit nummer in de jaren negentig een grote hit van de Maisgirls was. Inmiddels zijn we 15 jaar verder en zijn de meiden opnieuw bij elkaar gekomen.

Met de single ‘Vijtien joaren vriendschap’ is een begin gezet door de meiden om de boerenrock weer extra leven in te blazen. Na een succesvolle cd presentatie enkele weken geleden mag je stellen dat de dames volop bezig zijn opnieuw aan de weg te timmeren.

´Het is voor ons een droom die uit komt. De vonk sloeg over toen we tijdens onze single presentatie we samen met Mooi Wark enkele nummers live deden, waarbij het publiek uit hun dak ging´, aldus de Maisgirls. ´Tijdens het naborrelen ontstond het idee om iets samen te gaan doen, wat geresulteerd heeft in de samenwerking met Holties Producties´.

Ook het team van Holties is trots op de samenwerking met de boerenmeiden van het platteland : ‘Het is een eer mee te mogen denken over de toekomst van de Maisgirls. Inmiddels beheren wij hun agenda en zijn regelen wij ook hun boekingen. Al pratend met elkaar zagen wij een grote uitdaging om ook optredens te gaan verzorgen met een live band. Zoveel ervaring, zoveel know how, het ontwikkelde stemgeluid, het knokken tijdens optredens…..nee, dat gooi je niet zomaar weg! Integendeel, het zal de komende jaren volop gebruikt en ingezet worden door de dames van de Maisgirls’, aldus Jacco Holties.

Inmiddels zijn de meiden hard aan het repeteren met de nieuwe begeleidingsband en zijn ze vanaf juni met deze band te boeken. Daarnaast is al het laatste nieuws te vinden op www.maisgirls.nu
 

Archief
Terug naar vorige pagina