Shownieuws


Plaatsing  
 
22-04-2012  

Geslaagde Ladies Night bij Preston Palace

 

ALMELO - ‘Women Wanted’ is de nieuwe avond uit van Preston Palace waarbij de bezoekende dames extra worden verwend met dameskorting, lady workshops, prachtige prijzen en een goed gevulde ‘goodiebag’. Zaterdagavond was het zover en de opkomst was naar alle teveredenheid van de organisatoren.
Niet alleen dames waren welkom, maar ook voor de heren zijn dit soort avonden zeer geschikt, het bruisende uitgaanscentrum van Preston Palace biedt hen optimaal vertier.
De dames vermaakten zich met Lady Workshops in Gasterij de Boekerie. In deze knusse zaal van Preston Palace werd tussen 19.00 en 21.00 uur een beurs gehouden waar de dames zich konden laten voorzien van een make-up en kleurenanalyse, haartips of zelfs een nieuw kapsel, prachtige sieraden en een voeding- en sportadvies van de lokale sportschool. Maar ook een taart decoreren, likeuren proeven en een nieuwe outfit aanschaffen behoorden tot de mogelijkheden. Uiteraard alles vergezeld met heerlijke hapjes en drankjes. Aan het slot van de avond werd bovendien een verloting gehouden met prachtige prijzen zoals een kappersbon, make-up set of een à la carte diner in de Bistro van Preston Palace. Als hoofdprijs kon er bovendien een hippe Ipad gewonnen worden. Tot slot ontvingen alle dames een goedgevulde ‘goodiebag’ rijkelijk gevuld met leuke gadgets.
Aan sluitend was er ‘Time to party’ in het fraaie uitgaanscentrum van Preston Palace waar de heren zich al een beetje hadden opgewarmd. De volgende data zijn 23 juni, 15 september en 17 november 2012

Fotoreportage: Coen Mulder
(Klik hier voor alle 110 foto's)
 

Fotoreportage (19 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina