Shownieuws


Plaatsing  
 
31-03-2012  

Höftedagen strikt wederom grote artiesten

 

HENGEVELDE - De organisatie van de Höftedagen is er in geslaagd om tijdens de 45e editie van de feesten grote artiesten op de verschillende podia te brengen. Op zaterdag 17 juni zijn als hoofdacts in de Wegdam Arena VanVelzen en Miss Montreal vastgelegd. Op het vernieuwde en vergrootte buitenpodium bijt Radio 538 het spits af, later op de avond treedt sensatie in Nederland Kraantje Pappie op, hij bestormt de laatste tijd de hitlijsten en is megapopulair onder het uitgaanspubliek.

Op zaterdag 17 juni zullen deze artiesten de muzikale omlijsting verzorgen op het totaal vernieuwde feestterrein aan de Goorsestraat in Hengevelde. VanVelzen en Miss Montreal zijn bekende namen in Hengevelde, zij waren al eerder te zien in Hengevelde en deden dit niet zonder succes. Het publiek was laaiend enthousiast bij de optredens van beide artiesten. Kraantje Pappie is pas sinds kort bekend in de muziekwereld en
maakt voornamelijk hiphopmuziek. Hij scoorde onlangs hits met ‘Waar is Kraan’ en ‘Crane’. Op 11 april komt hij met een nieuw album. Nummers daarvan worden uiteraard op 17 juni gespeeld in Hengevelde.

Vernieuwde terrein
Het terrein waar Höftedagen georganiseerd wordt zal een metamorfose ondergaan. Dit jaar wordt in tegenstelling tot andere jaren slechts één tent opgebouwd, deze is echter wel vele malen groter dan de tenten die het publiek gewend was en biedt plaats aan zo’n 4000 man. In deze tent, die de naam ‘Wegdam Arena’ draagt, staat een uniek rond podium waar het publiek van alle kanten omheen kan staan. Verder wordt buitenpodium uitgebreid en aangekleed met vele LED-schermen.

Met deze grote namen op het programma is sfeer bij voorbaat gegarandeerd. Voor info over kaartverkoop hou Höftedagen in de gaten via Twitter, Facebook of www.hoftedagen.nl.
 

Archief
Terug naar vorige pagina