Shownieuws


Plaatsing  
 
19-11-2011  

Maaike is op zoek naar mannen

 

HENGELO – Maaike Heethaar, de voormalige Miss Overijssel, gaat voor de camera van TV Oost op zoek naar mannen, aansprekende mannen!
Mannen zijn er in verschillende soorten en maten. Maar wat is nou de ideale man? En welke mannen spreken de Overijsselse vrouw aan? Doet de echte man zich ouderwets tegoed aan bier en voetbal of laat hij zich gewillig opsluiten in een mannencrèche? Voormalig Miss Overijssel Maaike Heethaar gaat voor TV Oost vanaf maandag 28 november op onderzoek in het nieuwe programma ‘Maaikes Mannen’. Want Overijsselse vrouwen hebben zo hun ideeën over de ideale man, maar hoe zien de mannen dat zelf?

Maaike gaat op zoek naar Overijsselse mannen die een rolmodel zijn of die een bepaalde uitstraling of uitgesproken karakter hebben. In elke aflevering van ‘Maaikes Mannen’ maken we kennis met twee mannen, van wie er minstens één een bekende Overijsselaar is. Maaike neemt een kijkje op zijn werk maar zeker ook bij hem thuis. Wat doet hij in de badkamer aan zijn uiterlijk en hoe ziet de inhoud van zijn klerenkast eruit? Maar ook wordt gesproken over zaken als het combineren van werk en kinderen en vrijetijdsbesteding.

De gesprekken worden afgewisseld met leuke weetjes uit wetenschappelijke studies over de verhoudingen tussen mannen en vrouwen. Waar vallen vrouwen op, hoe heeft de man zich door de jaren heen ontwikkeld en waarom snappen mannen en vrouwen elkaar soms niet? En verschillen de mannen in Overijssel van die in de rest van het land?

In de eerste aflevering staat hairstylist Ad Peters uit Deventer centraal. Hij wordt zowel nationaal als internationaal als trendsetter in de haarmode beschouwd. Zijn kappers de ‘metroman’ bij uitstek of is dat vooroordeel onjuist? Verder gaat Maaike op bezoek bij oud-wielrenner Rob Harmeling uit Nijverdal. Sinds zijn actieve wielercarrière is hij actief als fabrikant van luxe spierverzorgende producten voor sporters.

Bent u of kent u een bijzondere, moderne, stoere of eigenzinnige man die het leuk zou vinden om een keer centraal te staan in ‘Maaikes Mannen’? Stuur dan een mailtje met uw motivatie en een foto naar maaikesmannen@rtvoost.nl

‘Maaikes Mannen’ is elke maandag bij TV Oost te zien om 11.35, 12.35, 13.35, 16.20, 19.20, 21.20 en 22.20 uur. Er zijn herhalingen op dinsdag om 16.40, 19.40, 21.40 en 22.40 uur en op zaterdag vanaf 11.35 uur.

Archief
Terug naar vorige pagina