Shownieuws


Plaatsing  
 
31-10-2011  

Weg met de saaie laptoptas

 

Manon rekent af met saaie laptoptassen voor een goed doel
ALMELO - Manon Kortman uit Almelo raakte tijdens een rondreis door Indonesië geïnspireerd door het vakmanschap in de kleinschalige lederwaren fabriekjes daar. Zij had een aantal ontwerpen voor diverse tassen, na diverse gesprekken heeft zij besloten haar ontwerpen daar te laten produceren. Dit is een bewuste keuze geweest, want op deze manier helpen we samen om ook de lokale mensen een bestaan op te bouwen, fair trade. Ook daar hebben ze last van de wereldwijde crises Het zijn vaak familie bedrijfjes die prachtig en vakkundig handwerk kunnen maken. Ze laat daar nu haar eigen ontwerpen voor laptoptassen, kledingtassen en diverse accessoires maken. Welke de basis vormen voor haar eigen webwinkel, www.luxuality.nl
Ik was hier in Nederland al een hele tijd op zoek naar een leuke trendy tas voor mijn laptop. Die kon ik niet vinden. Of ze zijn te klein, of het materiaal heel saai. Ik hoorde dat wel van meer mensen. Manon ontwierp haar ideale laptoptas. Eentje met goede afmetingen, in kekke uitvoeringen; leer, krokodil en slangenprints in diverse warme tinten. Uitgekiende modellen, waarin niet alleen de laptop kan, maar ook andere spullen, als een telefoon, portemonnee, pennen, calculator en natuurlijk diverse zakelijke en persoonlijke spulletjes. ‘Er zijn natuurlijk meer kwetsbare apparaatjes dan een laptop, waarvoor naar mijn mening niet veel mooie tassen zijn. Zo heeft zij ook leuke tassen ontworpen voor o.a. smartphones en tablets. Daarnaast is er ook een assortiment luxe leren kledingtassen in diverse kleuren en prints voor de zakelijke en prive reiziger. Alle tassen zijn voor zowel dames en heren leverbaar.
De collectie luxe tassen vormt inmiddels de basis van haar webwinkel. Omdat ze met haar tassen in het luxe segment zit, creëerde Manon er een collectie andere luxe artikelen omheen, waardoor als vanzelf een collectie luxe geschenken ontstond. Variërend van heel bijzondere parelmoer ingelegde toiletbrillen, honden/kattenhalsbandjes met pareltjes, hebbedingetjes voor kinderen zoals parel armbandjes, diverse zilverwaar, een collectie champagnes, bijbehorende glazen en lamsleren pashmina’s tot luxe lingerie.
Ook komt er binnenkort een complete eigen betaalbare lijn zijden beddengoed in diverse kleuren, voor elk wat wils. De oplage van ieder stuk is gelimiteerd en zodra een artikel uitverkocht is, komt er een ander luxe item voor terug. ‘Op die manier blijft het leuk om even in haar webwinkel te kijken www. www.luxuality.nl’ een cadeauwinkel voor mensen die online willen schoppen, aldus Manon.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina