Shownieuws


Plaatsing  
 
29-10-2011  

Ronde Tafel 38 te gast bij Zwierink Standbouw

 

ALMELO - De Ronde Tafel 38 Almelo, een serviceclub voor dynamische ondernemende mannen tot maximaal 40 jaar, was vrijdagmiddag te gast bij Zwierink Standbouw & Reclame. Directeur Arne Zwierink ontving zijn ‘Ronde Tafelgenoten’ en vertelde over de historie van het bedrijf en wat men tegenwoordig zoal doet.

Zwierink Standbouw begon in 1988 in een grote schuur in Boekelo met standbouw voor bedrijven die veel op beurzen staan. Directeur Arne Zwierink studeerde HBO Techniek en hielp van jongs af aan mee in het bedrijf dat zijn opa en vader waren gestart.
Het bedrijf groeide en in de eindjaren ’90 volgde een overname waardoor men in Boekelo uit haar jasje groeide. In 2002 volgde nieuwbouw in Almelo, gevolgd door de overname van De Boer Standbouw in 2005 en uitbouw in 2009. In 2007 was al Zwierink Reclame gestart, waar van ontwerp tot eindproduct alles in eigen hand is. Dat gaat van reclameborden en doeken tot de complete bestickering van bedrijfsauto’s en panden tot ontwerpconcepten voor de standbouw.
De producten van de standbouw worden zowel verkocht of verhuurd aan bedrijven voor beursperioden. De verhuur vindt ‘all-in’ plaats inclusief meubels, buffet, koeling, flatscreens, et cetera. De formule slaat aan, want voor elke beurs kunnen de basisconcepten naar wens van de klant worden aangepast.

In heel Europa kan men tegenwoordig de vracht- en servicewagens van Zwierink tegenkomen. Op weg voor bedrijven als Wavin, Rational, Eurocommerce, Hero en vele anderen.
Voor de reclameafdeling van Zwierink geldt dat eveneens en ziet men vele auto’s en panden met reclame die zijn uitgevoerd door Zwierink, zoals Mistral, Aveco de Bondt, Hoffman Groep Gebo, Hartmann, Imtech en vele meer.

Fotoreportage (40 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina