Shownieuws


Plaatsing  
 
22-10-2011  

'Paparazzo' Freek feliciteert Johan Derksen

 

In de businessroom van Heracles Almelo kom je zo nu en dan nog wel eens BN'ers tegen. Zo ook Johan Derksen, de grote kracht van V.I. en het huidige RTL Voetbal. Ongezouten zegt hij altijd zijn mening over de kwaliteiten van voetballers en hun prestaties. Bovendien is hij nooit te beroerd om over andere zaken zijn mening te geven en als het moet zelfs over zijn eigen vrouw. Recht voor de raap is zijn stijl en dat ondergaat presentator Wilfred Genee bijna wekelijks.
Hans Kraay is ook met regelmaat ‘slachtoffer’ en de een-tweetjes met Rene van der Gijp en Jan Boskamp zijn soms hilarisch. In ieder geval spreekt de ‘voetbaltaal’ in het programma de mensen aan en is het programma zeer populair.
Dat werd vrijdagavond bewezen met de toekenning van de Gouden Televizierring. Derksen had geen tijd voor het gala in Carré want hij is wars van al die opsmuk.
Toevallig viel de uitreiking samen met de uitzending van RTL Voetbal en kon tot vreugde van de trouwe kijkers het cultuurtje worden gehandhaafd. Derksen bleef in de studio en een RTL ‘hotemetoot’ mocht het kleinood in ontvangst nemen namens Derksen en de crew.
‘Vooral doorgaan’, zou Barry Stevens zeggen. Nou ik dus ook. Proficiat!

Tot slot nog even dit:

”Leu dee in hoes niks te zegg'n hebt proat vaak ´t meest”

Uw kroegdier

"Friedrich"

Archief
Terug naar vorige pagina