Shownieuws


Plaatsing  
 
02-12-2009  

Genoeg van de bedrijfskantine? Limo Lunch!

 

ALMELO - Heb jij ook genoeg van die broodjes uit de bedrijfskantine? Dan heeft Radio 538 dé oplossing: de 538 Limo Lunch. Een wel hele lange lunch voor jou en je collega's! Jolyn Leloux won een Limo Lunch van het Radiostation 538 en kon met 7 collega's een uur lang toeren in de superlange Hummer van het radiostation. Ook werd Heracles Almelo in het Polman Stadion aangedaan.

< Reportage: Tonny Grobben

Fotoreportage (18 foto's)...

 
04-12-2009  

Fingers On Fire wint halve finale "De Doorbraak"

 

HENGELO - De Almelose/Tubbergse band Fingers On Fire heeft gisteravond de eerste halve finale van de bandwedstrijd "De Doorbraak" gewonnen. Tussen het ervaren Metal en Hardcore geweld van bands Kleazer, Treatment, Striking Justice, Temple of Gasoline en Roadkill 55 bleef de jonge band in het Hengelose Metropool overeind met hun pakkende pop-rock songs. De band werd winnaar op basis van hun originaliteit, liedjes die lekker in het gehoor liggen en meezingbaar zijn, een goede samenzang en volwassen uitstraling. Fingers On Fire drummer George Panaite werd ook nog eens uitgeroepen tot beste drummer van de avond. Gitarist Harald de Ruiter van de band Kleazer uit Vroomshoop kreeg de prijs voor de beste muzikant van de avond. Vanavond wordt de tweede halve finale gehouden in Diepenheim. De finale wordt gehouden op vrijdag 11 december in ATAK in Enschede, waar in de jongens van F.O.F. in elk geval op het podium zullen staan.

< Op de foto: Fingers On Fire, samen met de organisatoren van KCO.

 
06-12-2009  

Guilermo Contreras (13) wint Michael Moves

 

Na een bloedstollende finale en een gekkenhuis aan stemmen op de site - er waren maar liefst 5.000 stemmers (!) - sleepte Guilermo Contreras (13) uit Almelo met 49% van de stemmen dé Z@PPLIVE MJ award in de wacht. Hij mag danslessen volgen bij niemand minder dan Lucia Marthas. Chantal Janzen en Valerio Zeno namen plaats op de jurykrukken! Beiden waren onder de indruk van de flitsende moves van de finalisten, de ‘pinguin’ en de ‘moonwalk’ en de typische MJ outfits, de witte sokken en de glitterhandschoentjes. Zowel Chantal als Valerio tipte een ander als favoriet, maar de kijker besloot met 49% van de stemmen dat Guilermo de ultieme moves van Michael Jackson het beste imiteerde! Riemer Toes (9) uit Enschede volgde op afstand, hij werd tweede met 20% van de stemmen.
Lees hier meer over Guilermo

 
06-12-2009  

Heraclessupporters blijven in de winning mood

 

ALMELO - De naam van de trainer, die zijn opleiding bij de Friezen genoot, werd door de fans van de thuisclub enthousiast gescandeerd. Ook na de wedstrijd werd de aanpak van Verbeek geroemd bejubeld in de businessruimte. Er groeit wat in Almelo, kan in de tweede seizoenshelft alleen maar leuker worden. We zijn eerder dan het verslag. Excuus voor het ongemak

Heracles-Heerenveen 3-1
1-0 Mark Looms (16.)
2-0 Willy Overtoom (27.)
2-1 Oussama Assaidi (82.)
3-1 Bas Dost (90.) 

 

Fotoreportage (44 foto's)...

 
12-12-2009  

Stal Agnes bestaat 15 jaar

  VRIEZENVEEN - Zaterdag vierden de ruiters en amazones van Stal Agnes het 15 jarig bestaan van deze Manege en tevens dat Stal Agnes dit jaar precies 10 jaar is gevestigd aan de Prinsenweg.
Stukje historie
Stal Agnes is 15 jaar geleden opgericht door springamazone Agnes Companjen. Op dat moment 18 jaar oud en reeds door de wol geverfd. Haar opleiding heeft zij doorlopen in zowel Nederland als in Zwitserland en daar veel ervaring opgedaan in het rijden, lesgeven maar ook in een stukje medische achtergrond wat betreft ziekten, aandoeningen en anatomie. Bij terugkomst startte zij in 1994, met behulp van haar ouders, haar eigen manege aan de Harmsenweg, waar velen hebben leren paardrijden. Zo maakte zij van haar eigen hobby haar werk.
Lees verder...

Fotoreportage (7 foto's)...

 
13-12-2009  

Kerstmarkt door de lens van 'Paparazzo' Freek

 

MÜNSTER - Overal in de regio zijn tal van kerstmarkten te bewonderen. AlmeloNieuws.nl ging wat verder van huis en stuurde 'Paparazzo' Freek naar de kerstmarkt in Münster. Hij kwam met de volgende fotoreportage en een paar schaapswollen sokken terug.

Fotoreportage (20 foto's)...

 
19-12-2009  

Uitbundig feest na overwinning op VVV

 

ALMELO - Net zoveel punten als vorig jaar in een heel seizoen. Wie had dat verwacht. Heracles was al veroordeeld tot degradatievoetbal door de landelijke pers. Ook veel supporters hadden hun bedenkingen. Maar alle ongerustheid was gelukkig onterecht. De vijfde plaats, is een feestje waard. Hopelijk wordt de tweede seizoenhelft net zo goed. 'Papparazo' Freek kon e.e.a. op de digitale plaat vastleggen

< foto: De kerstman kwam dit jaar uit Warstein.

Fotoreportage (42 foto's)...

 
22-12-2009  

Teleurstelling alom na bekerdebacle Heracles

 

ALMELO - Velen dacht nog even een ronde verder te komen voor de winterstop.Maar het liep anders en Heracles had het geheel aan zichzelf te wijten dat de wedstrijd met 2-0 verloren ging. De toeschouwers zagen niet één moment het echte Heracles. Het werd allemaal veel te gemakkelijk opgenomen. De sfeer was na de wedstrijd dan ook teleurstellend. Maarrrrrr we staan wel vijfde halverwege het seizoen.

Fotoreportage (17 foto's)...

 
25-12-2009  

Kerstmiddag in Almelo

 

ALMELO – Het was druk in Almelo. Een gezellige drukte in de Almelose binnenstad zorgde voor een ontspannen sfeer. De horeca deed dan ook goede zaken. Reden voor onze Paparazzi om de camera ter hand te hemen en de volgende reportage bij elkaar te schieten.
 

Fotoreportage (20 foto's)...

 
25-12-2009  

Serious dank namens Annemiek, Giel en Gerard

 

GRONINGEN - They did it! Zes-en-een-halve dag plaatjes draaien zonder te eten om geld in te zamelen voor de bestrijding van malaria. En wat een bedrag! 7.113.447 miljoen euro! Namens Gerard, Annemieke en Giel en iedereen achter de schermen ONTZETTEND BEDANKT voor al jullie steun!!

Veiling gaat nog effe door
Serious Request 2009 mag dan wel gestopt zijn, maar de veiling loopt nog even door. Je kan nog steeds bieden op de meest uiteenlopende items die niet in de winkel verkrijgbaar zijn.
Webshop
Er was een enorme run op de artikelen in de webshop. De voorraad is nu even op, maar kerst of geen kerst, er wordt nu meteen al veel bijgeproduceerd. Dus ga gauw shoppen! Truien, shirts, petten, the works! Sla twee vliegen in één klap. Zie er hip uit en steun Serious Request!

 
27-12-2009  

Kerst in Theaterhotel met 'paparazzo' Freek

 

ALMELO -   Tijdens de mooiste dagen van het jaar u laten betoveren door de ambiance van het Theaterhotel Almelo. Fonkelende kaarsen, live muziek van de band Paparazzi en een waanzinnige versiering droegen bij aan het pure gevoel van Kerst. Genieten was het samen met  dierbaren van dit bijzondere feest. Ook 'paparazzo' Freek voelde zich thuis in deze ambiance gelet op zijn fotoreportage.

Fotoreportage (22 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina