Shownieuws


Plaatsing  
 
08-01-2011  

Danny Melando en Carola Smit in het Theater

 

ALMELO – ‘Paparazzo’ Freek ging even kijken bij het optreden van Danny Melando en zijn orkest en de Volendamse zangeres Carole Smit. Het Theaterhotel pakte uit bij dit Nieuwjaarsconcert en trakteerde vooraf in de foyer op een heerlijk kopje koffie met friandise.
Freek liet zich het goed smaken en genoot evenals de goed bezette zaal eveneens van wereldberoemde Melando klassiekers, veelal gestoken in schitterende nieuwe arrangementen.

Fotoreportage (9 foto's)...

 
15-01-2011  

Nieuwjaarsconcert Wilhelmina & Friends

 

ENSCHEDE – Het Groot Orkest Wilhelmina uit Glanerbrug o.l.v. dirigent Fried Dobbelstein speelde zaterdagavond haar nieuwjaarsconcert nieuwe stijl in het Muziekcentrum te Enschede. De Enschedese zangeres Lille Mulder was met haar combo de gastsoliste en bracht een totaal nieuwe sound in het concert. Lille Mulder is een protegé van de topgitarist Casper van Vulpen uit Wierden.
Aan het concert werkte tevens mee het Soul en Gospelkoor ‘Spirit’ uit Borne. Wilhelmina kan met het eerste concert in het 110 jarige jubileumjaar terugzien op een uitstekend geslaagde overture van het jubileumjaar.

Fotoreportage: Freek Buitenweg

Fotoreportage (13 foto's)...

 
22-01-2011  

Trekkermeisje Manon in culinaire sferen

 

ALMELO – In 2005 begon de Vriezenveense Manon Ossevoort aan haar grote reis per tractor naar de Zuidpool. Tot Zuid Afrika is ze gekomen om daarna haar reis te onderbreken om in het thuisland lezingen en theateroptredens te houden om meer geld bij elkaar te sprokkelen voor een vervolg van de lange reis.

In het eerste deel van haar reis gaf ze optredens in dorpen die ze passeerde en soms bleef hangen om de volkeren beter te leren kennen of om soms een handje toe te steken als hulp nodig was. Niet alles ging van een leien dakje, want al kort na haar vertrek werd ze met haar 'trekker' door de Belgische politie van de weg gehaald omdat de tractor niet aan de Belgische wegenverkeerseisen zou voldoen. Na enige vertraging kon ze haar weg vervolgen om voorlopig in Zuid Afrika haar reis te onderbreken.

Terug in Nederland was ze te gast in diverse TV-programma's en bracht ze in 2007 haar eerste boek uit; 'Op de tractor naar de Zuidpool'. Nu komt daarop waarschijnlijk een vervolg want ze is vastbesloten haar droom af te maken.

Samen met The Read Shop - van Roekel en ‘t Wetshuys werd vrijdag een lezing en culinaire avond georganiseerd waarin zij voorafgaand aan een 5-gangen diner haar deels afgelegde reis met dia’s toonde om vervolgens tijdens het diner van tafel naar tafel te huppen om de vragen van de deelnemers aan deze bijzondere culinaire avond te kunnen beantwoorden.
Ongetwijfeld zal Manon Ossevoort nog meer van zich laten horen.

Fotoreportage: Freek Buitenweg

Fotoreportage (11 foto's)...

 
23-01-2011  

De stemming zat er weer in na woensdag

 

ALMELO – Woensdag was het dik balen bij de businessleden na het gezamenlijk falen van de mannen van Peter Bosz tegen de rivaal in Enschede. “Geklungeld werd er, niet meer of minder. Dan kuj better bie SVZW gaon kieken”, was een reactie die te horen viel.
De o-o tegen AZ zorgde zaterdagavond weer voor een lach in de businessruimte van het Polmanstadion. Zeker bij Pasveer, die tot ‘Man of the Match’ werd uitgeroepen door een paar prachtige reddingen die hij verrichtte.
Wie ook vrienden bleven door een terechte 0-0 waren voorzitter Jan Smit en de naar AZ vertrokken trainer Gert-Jan Verbeek. Breeduit grijnzend trokken ze gezamenlijk door de gangen van het Polmanstadion.
‘Paparazzo Freek’ was er bij om alles vast te leggen. Hij probeerde incognito te blijven, maar of dat is gelukt?

Fotoreportage (17 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina