Politiek nieuws


Plaatsing  
 
18-02-2010  

Wouter Bos op campagne in Almelo

 

ALMELO - Wouter Bos komt komende dinsdag 23 februari op campagne voor de PvdA. Hij arriveert om 11.15 uur op de Koornmarkt, waar hij wordt welkom gejeten door de lokale PvdA-lijsttrekker Mieke Kuik-Verweg voor de komende gemeenteraadverkiezing op 3 maart a.s. Zij zal Wouter Bos als dank voor zijn campagne-inzet de Troelstra memoires overhandigen.
Even na half twaalf reiken Bos en Kuik-Verweg samen de PvdA Roos van de Maand februari uit aan directeur Alwin Groenevelt van de financieringsinstantie Qredits in het kantoor van OOA aan de Wierdensestraat. OOA en Qredits werken gezamenlijk aan kredieten voor startende ondernemers. Vanaf 11.50 uur gaat Wouter Bos in gesprek met de inwoners van Almelo. Daarna wordt een wandeling gemaakt naar het Jongerenpunt in het CWI-werkkantoor. Het Jongerenpunt moet jongeren helpen bij de zoektocht naar een baan en wordt gefinancierd door het ministerie van SZW.

< Wouter Bos was vier jaar geleden ook op campagne in Almelo, maar is nu een stuk minder populair. Misschien is hij volgende week zelfs wel demissionair minister van Financiën gelet op de crisis in het kabinet. De gemeenteraadverkiezingen lijken dan ook belangrijker dan het redden van het kabinet en het landsbelang in de wereldcrisis.

Archief
Terug naar vorige pagina